Hahaha, vänta lite... Är det där en kniv?


Att vara gravid för en dag

Emma och jag går på UIG, så vi läser en kicks ass kurs, IKK (interkulturell kommunikation).

Idag hade vi en stilbytardag som gick ut på ett så kallat socialt experiment då vi skulle se hur (inte om) folk betedde sig annorlunda mot oss.

Jag var gravid.
Jag hade planerat det väldigt länge. Tänkte liksom försöka sätta mig in i hur Emmeli (my dear sis) har haft det ett tag av sitt liv. Och för att det skulle vara kul i allmänhet, för jag vet ju hur mkt tabu det är över det där egentligen...

Men iaf. Det såg ut som att jag var kanske i 24 veckan eller nåt. Alltså, skulle föda i mitten av mars kanske. Typ.

Hur som helst. Efter lunch gick jag på stan med Emma (som såg hyfsat normal ut, men var fotbollsnörd, men hade inte med sig sina attribut och whatever), Julia (som också såg hyfsat normal ut, bara extra fin (även om hon själv tkte att hon var fjortis) med rosa kjol and such), Ida (som hade sari, och var alltså MEST utstickande, enligt min mening) och Fanny, som var Tokio Hotel emo och fotade.
Det var alltså en lite mysko grupp. Jag såg inte riktigt de stirrande blickarna, men jag kunde känna dem. Jag kikade nyfiket på hur folk skulle reagera på min uppenbara tonårsgraviditet, men ingen kollade på mig, upplevde jag det som. Ibland såg jag hur folk kollade bort när de mötte min blick. Fanny sa att de stirrade ihjäl sig och jag ba "Näää, men det är väl på Ida isåfall!" och Fanny ba "Nä, det är på dig de stirrar! De kanske kollar på Ida först, men sen ser de dig." Vi gick förbi Max och folk slutade typ äta för att bara stirra när vi gick förbi. Jag såg aldrig de värsta stirrningarna. Blev mest behandlad som luft, eller något. Trodde att folk skulle glo ihjäl sig... Men så var inte fallet... Visst, några få blängde faktiskt på mig, mötte min blick och verkligen såg anklagande på mig. Dessa människor var mest de som redan hade barn och var i runt 30-årsåldern.
Jag gick in på Åhléns och Kappahl också och kikade på bäbiskläder. Expediterna kom inte fram för att hjälpa till. De verkade inte gilla mig heller tror jag... Aja, oh well.

Det var ändå väldigt roligt.

Det känns som att man förstår en hel del mer nu... Alla skulle behöva en dos av att gå i någon annans skor någon gång per år i alla fall. Bara byta stil och se hur det är. Det är väldigt nyttigt att försöka förstå hur saker faktiskt kan vara, och då behöver det inte handla om unga mödrar, utan olika yrken och vanliga stilar som punkare, emo, metal, PCD-tjejer etc...

Puss!!

Här är lite bilder som fanny tog! http://hjelt.blogg.se -- Där finns det fler bilder från dagen...

Egobilderna:

     

Lite mindre egoness, fast jag kan inte lova att jag inte slinker in på fotona ibland ändå:

          

Nä nu får det räcka. Bilderna som Fanny håller på att skicka till mig har inte ens synkat färdigt till hälften än, tror jag.
Men iaf. Det var fint.

Jag blir så stolt över vår fina röda vägg när jag ser dessa bilder. Och över klassen... antar jag. ;P Nä, 1b for life asså!

Hanna är gravid

Hanna är med barn!


hdöaghiaö




Hehe, have a nice day!


Veckans flippar och floppar, (ja, jag måste skriva en sån, för jag är halvt om halvt irriterad och otroligt uttråkad)

Flipp:

Att myssnacka om livet och sådant filosofiskt med någon kompis och bara bli härligt djupa och få värsta insikter om saker. Det är asnice och folk går misste om något då de vägrar att bli lite härligt djupa bara för att de ska vara några NO-nissar/egentligen är rädda för att tänka på sånt som inte går att förklara.

Brända mandlar. Det är asgott. Fast man vill inte ha mandlarna. De förstör wowfaktorn, så man vill liksom bita runt mandlarna och spotta ut dem sen.

Flopp:

Töntbloggare med hyperkass självkänsla som skriver smörigt och störande och VARJE inlägg ba "vad tkr ni om det?". Visst, ibland kanske man har nån vettig fråga, men inte varje gång bara för att få kommentarer!

Töntbloggare som smörar för andra bloggare i kommentarer, t ex de flesta kommentarerna i Blondinbellas blogg, bara för att få besökare på sin egen blogg. Falska kommentarer om ba "åh vad fint hoppas att det blir roligt" som om man ens skulle bry sig och jag vill bara spy på människor.

Att vara rädd. Det suger. Jag har blivit värsta mesig de sista dagarna och kan knappt se på vanliga saker utan att känna en HJÄLP! känsla. Aspsykigt. Och otroligt läskigt.

Att sitta ensam inne på MSN och inte ha något att göra medan andra har ett liv. Det talar för sig själv.

Sjukt nice - Tingsek

World of it's own.



Sjukt bra. Mamma har börjat egga Tingsek och jag har också börjat gilla hans musik. Han är ju svensk. Gör en lite stolt, haha! Min favvolåt är Good Way of Life, men det finns ingen video till den så skit i det. Men den här låten är också nice. Det är lite som Duffy (okej, inte stilen), ju mer man lyssnar desto bättre blir det. Tyckte att Tingsek var tråkigt först, men nu är det asnice. Funkar väldigt bra att plugga till också. Och cykla. Och måla. Och sen har jag inte gjort något annat med den musiken i öronen...

Pappa diggar Håkan Hellström

Vi var hos min moster och pappa fick tag på deras Aftonbladet som låg och skräpade på bordet. Pappa bläddrar igenom och stannar på en sida med Håkan Hellström och 5 stora gula plus, varpå han utbrister:

- Man kanske borde gå och se den där Håkan. Han får ju fem plus för varenda konsert!

Ja, vad ska man göra annat än att börja sjunga Kom igen Lena. Så det gjorde jag.

Tydligen hade den som skrivit artikeln skrivit att varje låt var som en audition för Sankte Per. Jag skulle verkligen vilja se pappa på en Håkan Hellström konsert. Han ensam i ett hav av tonårsflickor. Det vore en syn det.


EGRG


Trevlig söndag!

Hemma chattar och Hanna är en asshole

Emma säger:

mmm


Hanna säger:

mmmmm


Emma säger:

mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm


Hanna säger:

mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm


Hanna säger:

jag vann!


Hanna säger:

Ha!


Emma säger:

du är så barnslig!


Hanna säger:

I KNOW!!! It's my liiiiife and it's now or never...


Emma säger:

i aint gonna live for ever


Hanna säger:

va? Vem har sagt det???


Emma säger:

går inte låten så?


Hanna säger:

haha jo


Hanna säger:

HAHA


Hanna säger:

ÄGD


Emma säger:

OMG


Emma säger:

tack


Emma säger:

jag skulle också vilja tacka mina förräldrar för att de alltid ställt upp osv


Hanna säger:

hahahahaha, ställt upp för att du ska bli


Hanna säger:

ÄGD


Hanna säger:

Eller pwnad


Hanna säger:

som vissa aristrokrater säger


Emma säger:

you're an asshole, Craig


Emma säger:

eller ska jag säga Hanna?


Hanna säger:

hahahahhaha


Dagens Dikt

Blott barnet i dess barm

viskar piskar drar

min själ blott supreme


Hanna, i början av sommaren


Ja, gott folk. Detta är ett klassiskt exempel på att använda fina ord när man inte har en aning om vad de betyder... Take that. Nämen jag antar att Hanna var ganska flummig när hon skrev den här. Jag håller på att rensa ur en låda i mitt skrivbord, och vad kan man inte hitta då?


Den här actionfilmen skulle jag vilja se... Tror jag...



Jag dog av skratt. Flabbade ihjäl mig. Det här är den fett med coolaste trailern någonsin som Evil Iguana Production har gjort! Jag gillar inte action, men skulle väl kunna tänka mig att se filmen "Kill Death 2 - This Time, Everything Is Cool".

Fett med drygt!

En så otroligt dryg dag idag!!!

Är stolt över mig själv, för jag skrev klart uppsatsen om Sapfo i tid och skickade in den. Men samtidigt så var det otroligt långtråkigt för när jag hade gjort det hade jag inget att göra på historian och sen hade vi NK prov och då fick man ju sitta där och spela skissa och gissa på passagen i 40 minuter, för det fanns inget att göra.

Det ilar i mina tänder, har proppat i mig en massa godis (mest brända mandlar, men jag spottar ut mandlarna, så det är väl bara brända då).
Är sur på tandläkaren... Jag har ofta ont i huvudet och käken, biter mig i tungan (har korsbett) men ändå ska jag inte få tandställning. Det är så evil!

Nääää.... Vad kan man göra? Ska på fiol snart, är för rastlös för att kunna skriva eller måla eller spela sims. Vill fara och träna, men det är en oträningsdag idag. Fett med drygt i all fall.

Nu babblar jag bara om det här för att jag inte har nåt att göra, borde inte göra det, jag gör bloggen ovärd med mitt ovärda babbel. Förlåt. 

Tror att jag ska borsta tänderna...

Ajöössss

Jag vet inte om nån tkr det här är roligt, men jag gör det iaf, bakslortar!

Hanna säger:

TJABBA


jonas säger:

TJA


Hanna säger:

WAS MACHST DU??!


jonas säger:

absolut ingenting. durå ?


Hanna säger:

har nyss arrivat till der schule


jonas säger:

snyggt. logga in på datorn direkt va? visar bara hur datanördig du är Hanna


Hanna säger:

alla är datanördiga... ju... sluta mobbas, bakslort!


jonas säger:

hahahha sluta skriv bakslort. det är så jävla fult


Hanna säger:

smilfink är fulare. bakslort är fett med coolt


jonas säger:

hahaha va?!?!?? bakslort är till och med svårt att säga


Hanna säger:

det är aslätt att säga, bakslort!


jonas säger:

vad fan betyder det??!?!


Hanna säger:

bajskorv... typ.. lort från baken liksom


jonas säger:

är jag det? verkligen? är det så du tycker?


Hanna säger:

nädå du är bäst


jonas säger:

tack. annars hade mina knogar varit i ditt ansikte


Hanna säger:

hahahaha jag kanske ska passa mig, haha


jonas säger:

ja de tska du. är fett med arg


Hanna säger:

haha är du? varför?


jonas säger:

haha jag är inte arg. aldrig på dig. du7 är min bästis


Hanna säger:

hahaha sweet


jonas säger:

är inte jag din bästis? tack. hora


Hanna säger:

jo, visst, vi är bästisar och hora kan du va själv, bakslort


jonas säger:

hahahaha jag läser det hela tidne som bak slort. inte baks lort


Hanna säger:

vad är en bak slort?


jonas säger:

exakt. det är ingenting. så jag blir förvirrad


Hanna säger:

hahaha, men sluta läsa det på ett dyslektiskt sätt eller nåt


jonas säger:

alltså. jag trodde alltid att det stavades dyslexisk.... antar väl att jag är dyslektiker


Hanna säger:

hahaha jaa kanske


jonas säger:

haha jaa. vad har du för lektion nu? Studenten


Hanna säger:

naturkunskap


jonas säger:

hur känns det att vara student?


Hanna säger:

fett med coolt, antar jag


Alltså, det här var i onsdagsmorgon... Det var längesen Jonas var inloggad. Livet känns så trist utan honom.

...Aja, nu ska jag sluta skjuta upp uppsatsen om Sapfo.
Ajöss!

Emma är duktig och kreativ med ms paint

Jag lägger upp det hära, för Emma lyssnar på lektionerna. Till skillnad från vissa andra... inklusive mig själv. Men jag kan i alla fall teorin, behöver inte kunna allt, då kanske hjärnan sprängs, det är hälsosamt att inte kunna allt.

 


Tralala, tack för mig. Varför blev det blå text?

va?

Är påven på Droskan? Varför? Eller va?

/confused

Klassfoto

Hej hej!

Idag tog vi klassfoto, och jag hade den stora turen att hinna fram med mobilen. Därför saknas det en ACDC-rocker på bilden. Saknas gör också Ida som "läcker sekreterare" (enligt henne själv och "många andra" (enligt henne själv)), och några andra som kontrollerade bilden som fotografen tagit.

Jaja, jag hann knäppa två bilder och jag lägger upp båda. Ber om ursäkt för den oerhört crappy bakgrunden.









Och sist, Hanna som fulländar sin pose.





Have a nice day!

Emma

Svampbob på Praso

Svampbob funderar på att välja UIG, så han fick följa med oss idag till skolan.
Här följer några bilder på dagen:

         
        '




Och sist men inte minst:

God Jul önskar Svampbob!




Hej hej!


Slogan

Fanny hittade en hemsida där man kan skapa slogans och jag skapade lite olika. Vilken passar bäst? :)

«There's a bit of Hemmasara in all of us.»

«Who wouldn't fight for Hemmasara?»

«Hemmasara is forever.»

«Hemmasara, since 1992.»

«Be young, have fun, taste Hemmasara.»

«Hemmasara, better than sex.»


Jag fattar nu

Förut fick jag magsjuka. Har kommit på att det inte är magsjuka...

De her alldeles för mkt LÖK i maten på Droskan!! Jag blir sjuk av det!! Buhuuu, mår så illa... Fan... Hoppas att det går över snart. Vill kunna äta imorgon så att jag inte skämmer ut mig, igen.

Kramar
er trogna Hanna

Hehe, Emmas senaste SMS

Okej, Fanny har just lämnat in sin dator för reparation. Och sen fick jag det här SMS:et, eller ja, hon fick be mig läsa det, men det var ändå sjukt roligt:

Från Fanny
2008.09.23
13.34

They've taken my laptop to isengard (a)



Hehe, har ni inte sett den, se den!



Ciao

Dagens uttalande:

Jonas ska förklara varför han har så vita lår:

jonas säger:

och låren har inte varit ute i solen för ofta man har badbyxor som det inte finns några lår på


??!??!??!?????


Twitter

Eftersom Emma är så sjuhelsikes cool, har hon gjort en Twitter. Hehe. Det tog väldigt lång tid för mig att komma på vad jag skulle heta, men till slut tog jag ett uttryck som jag måste vara den enda tonåringen i Sverige om att använda.

Ja, nu kommer jag nog inte använda Twitter så ofta eftersom jag inte är så bra på att uppdatera och sånt, men men... Plus att man kan connecta den till telefonen, men det blir nog ganska dyrt, eller nåt, så det kommer jag inte att göra, men vi surfar ju hela tiden på skolan, så vi får väl se.

Jaja, go check it out! Det är jäkligt intressant! NOT!

http://www.twitter.com/Fyfarao

Hehe, om ni inte har Twitter, skaffa en, så blir det kanske lite roligare för mig om jag inte är ensam!

I'm such a nerd...

Härligt ur Midnight Sun:

Det här är på lunchen när Bella frågar om vad som skulle hända ifall någon utmanade Edward att äta mat (förresten är det en pizzabit, tror jag mig komma ihåg från Twilight).

I reached for the closest thing, and held her eyes while I bit off a small bite of whatever it was. Without looking, I couldn't tell. It was slimy and chunky and repulsive as any other human food. I chewed swiftly and swallowed, trying to keep the grimace off my face. The gob of food moved slowly and uncomfortably down my throat. I sighed as I thought of how I would have to choke it back up later. Disgusting.

Engelskarbetet: What's wrong with the world today?

The obsession with the pollution issue

 

Every week, every day and every hour, somehow we encounter the issue about pollution. All the time, it seems. We are brainwashed by media. It has us in a tight grip and people makes money on our foolishness.

 

Okay, sure. Nothing is black and white and we should take care of our environment, but we don't have to make such a big deal about it.

Why do we think about how almost everything we do will effect the environment?

Is that healthy?

 

I think it's like an obsession and it makes us feel good when we buy ethanol instead of normal gas for our cars. We feel good when we take the bike instead of the car and etc. Like we're providing something for the society. People use that. And make money on that. Never forget.

 

And then, we come to the next question...

Is our obsession with the environment useful?

 

Really. Come on.

Why would the environment change if we didn't flush our toilets as much or if we wouldn't use our dishwashers?

Really. Seriously.

 

Sure, the pollution is a problem, and now when India and China are evolving everyone is scared and our obsession with saving the planet gets even bigger.

We forget all other problems when we get fixated by the global warming.

That's not good.

 

And I'm not saying that it's bad to buy things that's healthier for the planet and us. The opposite. It's good. But, here's what I'm saying;

Don't feel like you're making a change, because you're not.

 

We've been destroying our planet for ages. All we're worth is to be killed by ourself. That would be so typical humans. If we're meant to die we'll simply die. (Even tough, the planet is changing all the time. Just read about how a volcano can affect the global warming!) Nothing you'll do with your car, dishwasher or heating system will save the planet.

 

We're doomed in approximately a million years. Deal with it and stop giving easy money to bad people.



Sprid budskapet!

Lördagens Top Model-lek

Haha, jaa... Sara och jag ville fota. Det var fint väder idag, en perfekt dag för en photo session. Eller-hur-det-nu-stavas.
Först var vi och tränade på Träna och köpte träningskort för en termin. Och sen duschade vi och fixade till oss. Jag letade igenom Zandras rum på lite mer fjortiskläder men allt där är ju XS så det är ju typ omöjligt. Fattar inte varför hon envisas med så tajta kläder! Hon är ju lång ändå!! ...Men aja. Det slutade med att jag bara lånade hennes gamla klasströja, som var gangsterstor. Hihi!

Nu pladdrar jag för mkt. Vi försökte klä oss som fjortisar iaf. Och lekte sen Top Model på stan. Tills jag tröttnade. Gud, vad folk glodde! Hihi!













Yes, det var det det. Hade lite problem att bestämma vilka bilder jag skulle ta, men whatever. Hope you all enjoy our top model geekiness!!

BUSS!

Dagen quote:

Emmett:
You're pathetic. I can't believe you missed the game last night just to watch somebody sleep.

- Midnight Sun av Stephenie Meyer.

Shit asså

Inatt drömde jag att min palett var alldeles vit och hade ingen färg alls på sig. Min palett är alldeles nersmoschlad med färg egentligen. Det är inte på många ställen som plasten i botten syns... Det var obehagligt att drömma det. Som om jag aldrig hade målat någonting, utan det var bara något jag fått för mig. Ashemskt!

Häromnatten drömde jag att min klass förstörde mina tre fina penslar (vilket jag har nämnt)... Åh, värsta ångest.

Men nu kanske jag har dämpat den ångesten, eller jag vet inte. För idag har jag målat lite. Inte för att det ser nå snyggt ut... Är så trött idag så jag orkar inte anstränga min hjärna för mycket. Men snart ska den väl bli färdig! Bara jag liksom kommer till skott med det så.

Inte för att någon bryr sig. Men whatever. Måste ventilera lite tankar, för jag är alltid så slut på kvällen att jag inte orkar skriva något särskilt i dagboken annat än "Är trött".

Peace out peeps.

Dagens uttalande:

Fanny sade:
- Hanna, är det där din bok?
- Va? Ja.
- Är det din bok?
- Ja!
- Din personliga?
Emma och jag gapflabbade, men Fanny fattade inte.
- Va? Vadå? frågade hon förvirrat.
- Vadå personliga?!?
- Jamen, är det din bok?
- Ja!
- Din personliga?
Emma och jag fortsatte att gapflabba.

Trött

Är så trött att jag håller på att dö. Sara och jag var på simträning. Och jag är verkligen EXHAUSTED! Tänkte måla lite idag och öva fiol men... Det hände ju inte! Är helt enkelt för trött! Och sen så skrev jag faktiskt typ två meningar på uppsatsen om antiken. Mm... Men imorgon borde jag hinna efter skolan...

ASSÅ SHIT! FAN VAD GORDON RAMSEY SPYR LÄTT!

Jaa... Ser på TV, ska gå och lägga mig nu.

Fattar inte riktigt varför jag skrev det här inlägget. Snackar ju inte om nåt värt egentligen.

Hejdå.



Burkväxten Carlisle forever! <3

Var är moralen i Sverige?

Okej, så man har precis slutat skolan och man har skyndat från skolan till busshållplatsen, bara för att märka att man är kanske 7 minuter för tidig. Jaha, så vad ska man då göra? Jag är helt slut i kroppen efter bodypumpen igår, har helt sjuk mycket träningsvärk överallt och i nacken av alla ställen, inte nog med det släpar jag på en stentung dataväska som inte bara innehåller en dator utan också en massa skolböcker.

Jag nöjde mig i alla fall med att iPoda en stund och titta på skolbarnen som skrek och sprang mot kön för bussen till Östra Ersboda. Mhm, det var ju trevligt att de tjoade och hade sig. I alla fall, när 8:an försvunnit ur sikte (ca fem minuter försenad på grund av den långa kön) började jag att kolla mig omkring efter min buss. Jag var nästan helt ensam på busshållplatsen till en början, men efterhand började fler människor dyka upp.

Min buss visar sig vara lite försenad. Till slut kommer den dock och vid den här tiden kryllar nu busshållplatsen av människor. Jag börjar gå mot bussens dörr, och visst jag kan ta att jag inte kommer fram först, men vuxna människor som tränger sig? Seriöst. De är väl också trötta och så vidare men: people restrain yourselves!

Nä, tänk vad skönt om det här med busspåstigning istället fungerade som i England där den fungerar enligt denna enkla princip:

Den som kom till busshållplatsen först får kliva på bussen först.

Tänk om vi i Sverige skulle prova det någon gång. Gud, vad skönt det hade varit. Att inte tvingas att trängas med folk. Och då menar jag både att tränga sig och att bli trängd. Jaa, man kan väl hoppas.


Detta inlägg till ära har jag grävt fram några bussbilder från Isle of Wight:

         

Och nedan: en av de få gånger vi fick vänta på bussen, oftast sprang vi för att hinna med! (Som tur var, var det nedförsbacke...) Och fråga mig inte vad jag hade i den väskan, jag har ingen aning!


Jag tänkte ta med några bilder på roliga skyltar från Isle of Wight, men jag orkar inte lägga upp dem, så det får vänta.

Mhm, då vill jag bara säga att tack till någon engagerad själ som har en flickr.com om bussarna på Isle of Wight. Där hittade jag de två bussbilderna. Sidan har till och med en Busstop of the Day!

Länken: http://www.flickr.com/photos/iwbus/1656190548


Och sist men inte minst - The Lord of the Rings Quote of the Day:




Saruman
: Moria... You fear to go into those mines. The dwarves delved too greedily and too deep. You know what they awoke in the darkness of Khazad-dum... shadow and flame.

Jaa du, tänk på det. Vad var det dvärgarna väckte i djupet egentligen?


Tills vi möts igen!


P.S. Om du trycker på bilden av Saruman så blir den lite större. Och visst ser han lite possessiv ut?
Citatet kunde egentligen ha varit:
Saruman: Don't take my staff away from me!

Den där utmaningen som jag ändå går med på för jag ger mig för tusan inte!

Morsning allihopa! Jaa... Sara (d Ä) gav mig en utmaning... SUCK. Jag tar väl den då, eftersom att jag inte ger mig vid sista ordet grejen, ger jag mig inte med det här. För tusan!

Egotrippning 1.
Musik och konsten är mitt liv! Måste ha något sätt att uttrycka mig kreativt! Om det är med min musik, mina noveller eller teckningar/målningar spelar ingen särskild roll. Nu har jag inte spelat fiol på några dagar (ojoj, jag som skulle öva varje dag nu...) och det kliar verkligen i fingrarna. Har inte heller målat på några dagar och drömt ångestdrömmar om hur min klass kom och använde mina tre fina penslar och förstörde dem och jag glömde dem där och... värsta ångest helt enkelt.
När jag spelar fiol och verkligen spelar med hela mitt hjärta är det som att musiken färgas och blir levande... och när jag målar hamnar jag i min egna lilla koncentrerade värld och håller på tills jag märker hur jäkla ont jag har i benen, till exempel. Om jag slutar måla då kliar det som sjutton i fingrarna och det känns som om något vill hoppa ut ur magen på mig eller nåt, som om något inom mig är rastlöst och vaknat till liv.
Och jag gillar också att laga mat och muffins, då får jag också stänga av allt annat lite och bara fokusera på den kreativa delen till hur jag ska få ihop allt och lalala. Det blir som också en bubbla.
Det där lät flummigt... Whatever.

Egotrippning 2.
Jag älskar barn och människor i allmänhet. Alla är så... FASCINERANDE! (Men inte på det sättet att jag vill skära ut folks hjärnor för att se hur de funkar som i Heroes.) Är inte heller helt galen i barn så att jag går runt och nyper diverse ungar på stan i kinderna, men jag tycker de är söta och vill lära dem saker och ta hand om dem. Jag vill ta hand om vuxna också, men de är ju definitivt inte ALLS lika söta och kan klara sig själva så det är fett ovärt. Och dessutom så är de inte särskilt öppna heller och släpper inte in en på samma sätt som barn, och då räknar jag tonåringar som vuxna också! Jag blir så less på att alla ska vara värsta mysterierna och fungera på sina egna lilla sätt och ingen låter mig ju komma in. Så det är frustrerande. Speciellt nu när det är en ny klass känns det tröttsamt... Fattar ju ingen alls.
I alla fall... Barn. Jag har ju blivit ganska nyss plastmoster och känner bara att Tuvalie hade mig redan i magen. Men sen när hon föddes blev det ÄNNU starkare och jag ÄLSKAR henne som bara den! Jag känner med henne då hon har ont i magen och sådant (det är ju inte lätt att vara liten) och jag blir alldeles salig då hon ler. Världens sötaste lilla unge. Fasen vad jag kommer skämma bort henne! Och om hon vill ha en njure eller ett öga eller nåt så finns jag (vet dock inte om vi har samma blodtyp, men whatever, METAFORISKT i alla fall).

Egotrippning 3.
Jag skulle vilja bli lärare... tror jag. Jag älskar språk och MÄNNISKOR speciellt. Och man ska väl jobba med något som man brinner för och känner att man skulle kunna tillföra något med... Så att man orkar liksom hålla på med det länge. Så jag vill jobba med ungdomar tror jag. Barn skulle gå fint, men det är en lite mer spännande och utmanande tid i livet då man är tonåring, så därför skulle det vara roligt. Eller roligt... intressant? Äsch; bra. Men jag tvekar eftersom att lönen är crap och under hela högstadietiden (och fortfarande) sparkas folk kors och tvärs och blabla... Men jag kan ju inte stanna i Umeå. Eller hur?

Egotrippning 4.
Jag gillar killar. Men blir ASRÄDD när de kommer för nära! Eller snarare när de gillar mig mer än vad jag gillar dem!! Vilket har hänt!! Mer än en gång!!! Och då har jag blivit kall och rädd och fått dåligt samvete, för jag vet att jag inte kan GE så mycket som de vill. Det är lättare när jag bara kan GE allt jag har utan att mottagaren vill ha så mycket (typ som alla mina vänrelationer bland annat). Så det funkar bara inte. Alltså kommer jag antagligen sluta upp antingen a) ensam och deprimerad eftersom att jag vill ha barn tidigt och behöver antagligen någon att he lite utlopp för ALLT eller b) med en kille som utnyttjar mig och är otrogen och snor mina pengar tills jag inser detta på nåt sätt och drar mig ur relationen och endar up med alternativ a).

Egotrippning 5.
Jag dagrömmer jättemkt (antagligen för att jag tänker som en autistisk person (för det känns som att de tänker mkt när de snurrar runt i sin egen värld)). Dagdrömmarna går i vågor och beror på hur mycket jag vill fly från den här verkligheten, har jag tänkt... Och jag missar typ alltid all viktig information! Det enda jag hör är "...och det där var väldigt viktigt" och jag ba "va sa han??!?" och Emma blir skitless på mig, som vanligt.
När jag dagdrömmer är det för det mesta om mina fictionära figurer som gör något, har ett samtal eller blabla.
Mina drömmar under nattetid är för det mesta väldigt levande och jag drömmer djupa saker med metaforer och hela köret. Alltid, om det inte är nåt fel på mig för tillfället, är saker väldigt tydliga. Så tydliga att jag hör, känner och ser regnet som faller. Hur gatlyktan reflekterar sitt sken i vattnet på den mörka asfalten. Hur stjärnorna tindrar och hur kallt det är. Hur den minsta lilla fåran i ett ansikte kan förändra allt och hur någon gråter och blir röd om näsan. 
Hjärnan verkar inte riktigt vila någon gång tror jag.

Egotrippning 6.
Yes, det blir en sexa, har mycket att säga, som alltid...
Jag älskar att träna och det är när jag är aktiv som jag mår som bäst. Sommarlov funkar därför inte för mig.
Simma är min favvo, men det är också härligt att gå på gruppträningar och det är så skönt att känna sig alldeles slut och bli galet hungrig och äta asmkt. Och om jag inte tränar blir jag jättedeppad och känner mig FUL och FET och OTRÄNAD (!!!!). Och då tänker jag "fan nu MÅSTE jag sluta småäta!". Men sen sitter jag ändå där framför TV:n (eller boken eller datorn eller whatever) och TRYCKER I MIG ASMKT ovärda ting, bara för att ha nåt lugnande att göra. Tugga svälj, tugga svälj... Det är TRAAAAGISKT! Och när jag bakar måste jag ju äta en muffins av varje sats, för att veta hur det blev. Eller i alla fall en halv (om mamma är hemma) och jag käkar typ alltid av smeten och känner mig därefter värsta ful och fet. Men det är skönt att kunna träna...


Förresten så hoppas jag att ingen uppfinner en tidsmaskin. För då skulle antagligen någon idiot få för sig att åka tillbaka i tiden och introducera en mobiltelefon för romarna och där har vi romarriket. Fortfarande intakt. Tack vare Samsung. Eller nåt. Men iaf! Förstör inte tiden!!!! Det kan ju knappast bli BÄTTRE! Och ifall det ändå skulle bli det, så är det absolut inte värt risken!! Tycker jag!

Och så ska man inte äta kött.
För det är...
1. inte bra för kroppen egentligen.
2. ovärt dyrt
3. Tänk på djuren
4. Tänk på miljön som man ändå borde skita i för det är redan för sent, vi kommer alla att dö, och det är vi ändå värda tycker jag.
5. MAN BORDE INTE GE PENGAR OCH MAKT TILL DUMMA MÄNNISKOR SOM TJÄNAR PENGAR PÅ ANDRA VARELSER!!

Förresten så var det här inte så jobbigt som jag trodde att det skulle ha varit. Det är ju som att bara pladdra på. Eller nåt. Och jag vet... Det blev alldeles för långt. Pinsamt långt. Men whatever. Se det så här: Det kunde ha varit längre.


Du som utmanas ska skriva 5-7 saker om dig själv på din sida och samtidigt ange spelets regler. Du ska sedan välja ut vilka som ska delta i utmaningen och göra en lista av deras namn. Till slut ska du skriva en kommentar på den utmanades sida och lämna kännedom om utmaningen.
Jag utmanar: FANNY

OKEEEEEEJ

Hallå. Jag har inget bättre föt mig än att sitta i Hannas rum och sno deras trådlösa internet. Dårå. Vi ska på bodypump klockan 5 så vi har lite tid att döda. Vi har typ suttit på MSN och chattat när vi inte ens sitter två meter från varandra. Fett ovärt egenetligen! Jaja, efter det och efter att jag läst lite mer Midnight Sun (bara 20 sidor kvar, ångest!) men det intressantaste av allt: efter en typ halvår lång absence från apberget bestämde jag mig för att kolla läget. Och då hittade jag det här i Hannas diarum:

2007-10-31 10.41


filip och viktor är roliga!


Ambe- säger:
jobbar?
Viktor säger:
mm
-Ambe- säger:
med vad då
Viktor säger:
va brukar ja jobba me?
Viktor säger:
reklamsortering
-Ambe- säger:
jasså är det så det kallas nu för tiden
Viktor säger:
-_-
-Ambe- säger:
^^
-Ambe- säger:
välbetalt kroppsarbete
Viktor säger:
hrmm....
-Ambe- säger:
är det inte så
Viktor säger:
nja, inte riktigt
Viktor säger:
kan inte säga att de e välbetalt


Ja, det var väl underhållande!

Och så här gick det till när jag och Hanna tävlade om vem som skulle få sista ordet i eftermiddags:

Emma säger (14:41):

Nej

Emma säger (14:41):

bajs

Emma säger (14:41):

Emma säger (14:41):

dig

Hanna säger (14:41):

och

Hanna säger (14:41):

burkväxten

Hanna säger (14:41):

Carlisle

Hanna säger (14:41):

HÅLL KÄFTEN

Emma säger (14:41):

DU KAN HÅLLA KÄFTEN!

Hanna säger (14:41):

...


Du har precis skickat en vibb.


Hanna säger (14:41):

JA PRECIS MEN DET KAN INTE DU!

Emma säger (14:41):

JA JUST DET!

Emma säger (14:42):

PALLA

Hanna säger (14:42):

Du får det sista ordet

Emma säger (14:42):

tack

Hanna säger (14:42):

vasrsågod

Emma säger (14:42):

tack så mycket



Hehe, kul humor? Nej. Och Carlisle och burkväxten, don't ask why!

Längesen sen sists...

Rosor är röda
Violer är blå
Jag är schizofren
Jag likaså

- av ingen aning

Rosor är röda
Violer är blå
Äsch skit detsamma
Jag är bäst ändå

- av ingen jävla aning

Jag vet inte om det bara är PMS eller om jag hade passat bra som en skäggig gubbfilosof i det antika Grekland

Jag har tänkt...

Och jag känner mig väldigt deppig och vill bara gråta och jag vet inte riktigt vad jag vill med någonting längre.

Här är min skäggiga tanke:

Vi är i lådor. Flyttkartonger ni vet... Ens liv i den där kartongen är allt man vet, tills man inser att man faktiskt är i en låda och det finns saker där utanför. Vi slår sönder kartongen och klättrar ut. Tror att vi vet allt ett tag och inser sedan att vi är i ännu en kartong. Så vi tar oss ut ur kartongen, för människor är nyfikna och vi får mer erfarenhet, vi tar oss ur därifrån helt enkelt. Är i en ny, större kartong, och det fortsätter så... Fast det är så många som tror att de vet allt och de inser bara inte att de är i en kartong. Okej, en metaforisk kartong.

Är inte gudomlighet då att vi har tagit oss ur alla kartonger? Den största, slutgiltiga kartongen är öppnad? Vad finns där? :S

Man måste skapa sig perspektiv på saker och ting. Och för att skaffa sig perspektiv måste man vara där, i en ny större kartong. Det kan bara göra en smartare, eller i alla fall mindre trångsynt.

Om man hade kommit ut ur alla kartonger, varit i de alla och kan förstå ALLA. Då har man inga fördomar och man kan förstå allas situationer. Det måste vara gudomlighet.



Peace out.

Matte

Har nyss gjort en mattediagnos. Det gick väl bra, men jag har aldrig riktigt fattat hur man kan dela ett litet tal på ett flersiffrigt tal. Och jag kan inte dela bråk heller. Eller multiplicera bråk, för den delen.

Men whatever.

Man är väl glad ändå! ^^

Nu verkar vi ju bara sitta här och chilla istället... Så då tänkte jag gå in på ferryhalim och spela grisstapling eller nåt!!!

Ajöss tout le monde!

En btw grej

Blogg.se verkar kruppa sig nu, så jag har haft LITE problem med att he ut inlägg. Men aja, här är ett nytt försök.

Har glömt ifall jag har hett ut målningarna jag har gjort... Ja, då her jag ut de enda i akryl jag gjort, som alltså är mitt första och mitt andra verk. Det andra blev ganska crap, är onöjd. Och fotot på den blev ännu värre än hur den ser ut i verkligheten, men well well...





Och under denna Svampbob Fyrkant manin kom jag på att jag ritade en teckning av Svampbob i åttan någon gång. För väldigt länge sedan helt enkelt. Kolla handstilen!! Haha!


Såå skadeglad

Hihi, tydligen så var det PARTY igår eller nåt. Och pappa är värsta bakis! Han har typ legat i sängen hela dagen. Nedsläckt i rummet och sprungit in på toan då och då. Asså, då måste han ha druckit ändå ganska mycket... Aja, roligt iaf!! Han får ju liksom skylla sig själv!!! Ha ha!!

Den GALNA (...) helgen

Sara och jag for till Viktor för att ha filmkväll.



Vi hade köpt in massor av godis och andra onyttigheter.



Vi såg på skräckisar...

                                          

Viktor och jag blev väldigt rädda...



Speciellt Viktor!!



Men det kanske inte hade så mycket med filmerna att göra...





Morgonen därpå hade jag hittat ett random ben som jag höll i. Det var lite oväntat, va?



Sen bar det av till Emma som alltid är lika glad att se oss.



Det blev desto mer livat när Sara och jag fick presenter. <3



Ja, det var allt för nu!



Peace out!

Bus och mys i skog och mark

















Jaaa, det var allt goda vänner. Så ser det ut när Sara och jag leker Top Model med pappas systemkamera.

Pussar!

När jag blir stor ska jag bli en paj

När jag blir stor ska jag bli en paj.... NOT!

Jag ska bli en tråd. Faaan, vad härligt att vara en tråd!! Sitta i kläder, hålla ihop tyg... Hjälpa till att värma folk... Fan vad nice...

Vad vill ni bli när ni blir stora? :)

Fragment av kvällens chatt med Jonas:

Asså, jag vet. Less is more. Men jag har fan raderat hur mkt som helst! Men guuuud vad flummiga vi blir!!!



jonas säger:

gillar du oboy

Hanna säger:

jaaa, oboy är drömmen om drömmen

jonas säger:

hahahahaha

Hanna säger:

det är fett med coolt

jonas säger:

en reklam jag aldrig glömmer

jonas säger:

är den där as dåliga reklamen

jonas säger:

då dom blandar oboy

jonas säger:

då dom hånglar

Hanna säger:

mm, det är härligt

Hanna säger:

gott hångel

jonas säger:

HAHA du har typ prövat också

Hanna säger:

hahaha, nää, inte med oboy

Hanna säger:

det är väl nåt man måste göra innan man dör antar jag

jonas säger:

HAHA

jonas säger:

ja

Hanna säger:

du vet en sån här lista... ha sex på flygplan, hångla med oboy i munnen...

Hanna säger:

sen kommer jag inte på nåt mer

jonas säger:

HAHA VA ÄR DET EN LISTA

jonas säger:

EN TJEJ SA DOM DÄR SAKERNA ÅT MIG

jonas säger:

OCH HON BA JAG VILL GÖRA DOM

Hanna säger:

HAHAHAHA

Hanna säger:
JAA VADÅRÅ??!?
jonas säger:

så hon stal dom av en lista huh ?

Hanna säger:

Hah, va?

Hanna säger:

JAG FÅR VÄL HA MIN EGNA LISTA MED TVÅ PUNKTER OM JAG VILL!!! BAKSLORT!

jonas säger:

haha jag är inte arg på dig

jonas säger:

men på en annan tjej

jonas säger:

hon sa att hon ville ha sex på ett flygplan och hångla med oboy

Hanna säger:

vilken?

jonas säger:

sen jag ba okej coolt du har bra fantasi

Hanna säger:

det var ju jag

jonas säger:

nej

jonas säger:

det var det inte

Hanna säger:

hahha qué?

jonas säger:

en annan tjej sa det åt mig

jonas säger:

och hon hade tydligen inte hittat på det

jonas säger:

vilken tjuv

Hanna säger:

hade hon inte?

Hanna säger:

Det hade jag

jonas säger:

jaså???

Hanna säger:

vilket gör mig mkt mer fett med coolt

jonas säger:

det kanske var du

Hanna säger:

HAHAHAHA

jonas säger:

jag är ganska förvirrad

Hanna säger:

du är knäpp

jonas säger:

DU kan vara knäpp




jonas säger:

juste vet du att smiley på svenska är smilfink

Hanna säger:

HAHAHA

Hanna säger:

ÄR DET???

jonas säger:

ja

Hanna säger:

AHAHAHAHAHAH




Hanna säger:

visste du att myror har inga hjärnor

jonas säger:

HAHA har dom inte?

Hanna säger:

de har typ nervkluster

jonas säger:

så jävla dåliga HAHA

Hanna säger:

HAHAHA jag veeet!

Hanna säger:

undra hur det skulle vara att inte kunna tänka...

jonas säger:

eller hur

jonas säger:

fan vad tråkigt att vara en myra

Hanna säger:

haha aa, det suger säkert

jonas säger:

jag tror inte att myror tänker alltså

Hanna säger:

undra hur de har sex

jonas säger:

HAHA fan vad ointressant

Hanna säger:

kan myrer bli kåta?


jonas säger:

undrar hur sniglar har sex

Hanna säger:

de sätter väl sig på varandra och sticker in nåt i den ena

Hanna säger:

HAHAHA

jonas säger:

bra idé

jonas säger:

haha

Hanna säger:

totally




jonas säger:

men du pussgumman

jonas säger:

jag ska titta på tv elrel något

Hanna säger:

okej, pussgubben

jonas säger:

pussgurka

Hanna säger:

pussbanan

jonas säger:

haha

jonas säger:

pusspäron

Hanna säger:

pussbuss

jonas säger:

hejdå

jonas säger:

sötnos

Hanna säger:

hejdå

Hanna säger:

bakslort

jonas säger:

hora

jonas säger:

fuck uyou

Hanna säger:

HORA?

Hanna säger:

Hora kan du va själv!

jonas säger:

HAHA

jonas säger:

vad är en bakslort

jonas säger:

det låter lortigt

Hanna säger:

jag vet inte

Hanna säger:

jag tror att det är bajs

Hanna säger:

hahahah

jonas säger:

jag ska dra nu iaf

jonas säger:

hejdå

Hanna säger:

hejdå

jonas säger:

lort


Förlslag

Hej tjejer och alla läsare!

JAG tkr bloggen är tråkig! Och varför är måttot beeware of the evil? Och varför är de där läskiga killarna där uppe? Kan vi inte ha lite mer ROSA? Jag gillar rosa. Det är min favvofärg och det finns jätte många bloggar som har rosa designar.

Det skulle va apcoolt. Lr va tkr ni?

Puss o kram!

 

Mamma är bäst!

Jag är ju hemma och är sjuk. Min mage är helt störd, så jag känner mig värsta illmående av vissa ljud och när jag tänker på viss mat. (Nej, jag är inte gravid.) Och jag fick värsta cravingen när jag låg nere i soffan under tre filtar och halvsov. Mm, vaniljvisp.
Pappa kom hem och jag ba "Kan du inte fara på affärn och köpa lite vaniljvisp åt mig? Snälla?" Han ba "Aldrig" och gick upp och lade sig å sov.
Efter en stund ringde jag mamma och bad henne köpa vaniljvisp och lite chokladpudding... Och hon ba "Nja, vi får se..." Men sen ett tag senare (vet inte hur länge, jag typ somnade) kom hon och hade köpt det! Så jag var värsta glad och hedde vaniljvisp i en skål och så...
Åt det och jag älskar verkligen vaniljvisp, ja, jag kan äta det bara så där. Men min mage crapar sig lite. Så nu har jag ont igen och mår illa... Ska typ borsta tänderna eller nåt. Blah, kan det inte vara över snart?

Hur skulle du beskriva dig med en mening på fem bokstäver?

Läste en blogg förut som hade den här frågan. Tänkte på det. Alltså, vad jag skulle ha för mening. Frågade Filip och han gav ett charmigt svar som löd: "I don't give a fuck".

Tänkte ett tag och alla meningar blev crapiga. Men sen slog det mig bara.

En tråd som trasslar sig.

Det är exakt vad jag är.
Vad är ni??? 

Metallica och jag

Jag försökte VERKLIGEN aphårt! Men av nån anledning gilar jag inte metaliica! De är inte min slags musiksmak!

Förlåt söta metallica killen. Vi var kanske inte menade för varandra.

(Om du ändå är menad för mig, kommentera det här inlägget så ska du få mitt mobbenr!)

Puss o kram!

Tyska

Fanny lade ut det här på sin blogg. Och eftersom att jag gjorde hälften av arbetet i skapandet av denna romantiska och känslomässiga scen, måste ju jag också få he ut den på hemmasara-bloggen (även om det innebär att kopiera från Fannys blogg).

Till: Willkommen im meinem kleine Café! Ich bin Till.
Florian: Vielen Dank!
Till: Woher kommst du, süsser?
Florian: Ich komme aus Frankreich und ich heisse Florian.
Till: Oh! Das bist eine tolle land!
Florian: ... Bist du ledig?
Till: Das stimmt!
Florian: Ich auch!
Till: Das finde ich gut.
Florian: Oh NEIN! Da kommt meine taxi nach America.
Till: Ich liebe dich, Florian!
Florian: Du bist meine alles FÜR IMMER!
Till: Ciao!
Florian: Tschüss!


Hanna = Florian
Fannie = Till


Exklusiv översättning made by moi:

Till: Välkommen till mitt lilla kafé! Jag är Till.
Florian: Tack så mycket!
Till: Var kommer du ifrån, sötiz?
Florian: Jag kommer från Frankrike och jag heter Florian.
Till: Åh! Det är ett roligt land!
Florian: ...Är du singel?
Till: Det stämmer!
Florian: Jag också.
Till: Det tycker jag är bra.
Florian: ÅH, NEJ! Där kommer min taxi till Amerika.
Till: Jag älskar dig, Florian!
Florian: Du är mitt allt FÖR EVIGT!
Till: Hejdå!
Florian: Hejdå!

Ojj... Vad fult det blev på svenska...

Oh, well.

Det pinsammaste?

Okej, låt oss tänka oss ett senario.

"Du har blivit bjuden på middag hos en kompis och har aldrig varit där förut. Kompisen frågar i förväg om det är någon specialkost eller nåt. Du svarar att du är vegetarian och kompisen säger att det ska säkert gå och ordnas, även om denne inte är van vid att laga vegetarisk kost.

Du har haft allergier och en mysko mage i hela ditt liv, så du lägger knappt märke till att frukosten måste tvingas i och att du får kväljningar av lunchen, fastän det är gott.

Du bryr dig inte. Tänker inte på att ditt humör verkar vara helt crap och lättirriterat. Du bryr dig inte om den konstigt gnagande känslan i magen eftersom att du antar att det är nervositet av italienaren som skriver till dig på MSN.

Okej, din kompis kommer och hämtar upp dig efter skolan, ni far hem till hennes lägenhet och hon håller redan på att laga mat. Hon har köpt sojafärs och håller på att laga en lasagne. Du tänker att illamåendet av doften av mat bara är att du inte är hungrig än.

Du glömmer genast bort det där med att inte vara hungrig när du smakar på maten. Du blir alldeles röd i ansiktet och det känns som att magen ska vändas ut och in och du vrider på dig obekvämt i stolen.

Du tar en liten till tugga av maten och sväljer den obekvämt. Du inser genast att om du tvingar i dig maten som på lunchen kommer den inte stanna kvar längre än en bråkdels sekund. Din kompis sneglar på dig och din knappt rörda mat och du ser att hon tänker "åh nej, det är inte gott". Du typ dör inombords av skam och kammar snabbt igenom alternativen i huvudet. Säga som det är och skrämma livet ur dem, eller påstå att det är äckligt, eller tvinga dig själv att äta och springa på deras toa.

Det verkade som att säga sanningen är det bästa alternativet. Så du säger "Alltså, det var supergott, och jag menar det. Men jag tror att jag håller på att få magsjuka eller nåt..." Du sneglar nervöst på dem. Din kompis stelnar lätt till och hennes sambo rycker till, stönar ogillande och muttrar något ohörbart.

"Toan är där..." säger din kompis och du nickar. Det känns jättehemskt för nu, för de är rädda att bli smittade (vem vill bli magsjuk?) och du har en känsla av att din kompis fortfarande undrar om du inte tyckte om maten. Så du ursäktar dig igen och säger att maten var god.

Du slipper spy och lyckas i alla fall dricka ett glas vatten.

Sen blir kvällen trevlig ändå, men whatever, det hade väl ändå varit bättre om du inte hade varit sjuk, eller hur?"

Fan vad pinigt!

/Hanna; mår bara illa av att skriva om det här. 


OMG, kärlek

Igår, så gick jag på stan efter skolan. Och då var det VÄRSTA killen som typ bara gick in i mig! Och ja ba ooh och sen han ba förlåt. Och hans röst! Det var som en ängel som hade fallit ned på mig.

Sen gick han vidare.

Han hade en Metallica tröja.

Nu har jag börjat lyssna på Metallica.

PUSS O KRAM!


Mauro och Sarabande

Jag ska få en tavla målad av mig av ett proffs! Fast... Vi får väl se hur naket jag går...
Aja, här är en länk av hans work:

www.mauromazzara.com och hans deviant:

http://m2mazzara.deviantart.com

Jag ska bli en av hans röda/blå serie som handlar om melankoli. Det går att hitta de verken på båda sidor. Fast det finns ju mest på hans egen hemsida!

Det ska bli fett coolt i alla fall...

Imorgon blir en målardag! Ja, visst, först skolan värsta fetlänge... men sen kommer Sara den äldre och hämtar upp mig och då ska vi måla! Det ska bli fett nice. Har inte målat sen förra veckan. Har inte övat fiol heller... Kanske borde öva lite... Mm...

Men nu när jag kom in på fiolejning, så ska jag he ut stycket jag tänkte spela upp med på konserten. Ifall jag lyckas få det bra, så egentligen borde jag öva varje dag men.... HOST



Puss!

Så här kul har Emma när hon stör sin broders MSN:ande

Så till saken hör att jag och Anton sitter i olika ändar av huset vid varsin dator. Istället för att skrika väljer jag oftast MSN när jag ska kontakta honom, det är bättre för min stackars hals. Anyways, mamma ringde nyss och gav Anton order om vad vi skulle äta (Mor och Far har redan ätit). Men Anton sa inte vad vi skulle äta. Så cue MSN:ande.

BTW, jag gillar att spamma Anton.


Emma säger (17:42):

jag är hungrig


Du har precis skickat en vibb.


 Du får inte skicka vibbar så ofta.


Emma säger (17:46):

jag vet att du är där


Emma säger (17:46):

smartskaft


Emma säger (17:46):

visste du att


Emma säger (17:46):

parasiter tar sig igenom foten


Emma säger (17:46):

visste du att


Emma säger (17:46):

de tar sig in i lungorna


Emma säger (17:46):

visste dua tt


Emma säger (17:46):

de tvingar dig att hosta


Emma säger (17:47):

visste du att


karlssoonn | nere säger (17:47):
kommer m 10 min


Hanna, ja jag tog spam-inspiration från Peeps. Har inte läst ut den dock. Ca 60-70 sidor in. Den är bra. Och just det, "visste du att", Centralskolan!





Grävde just fram denna i min mejlbox för att visa hur wacko min bror är. Han tog över datorn i somras och började snacka med Hanna. Jag tycker att det är ganska roligt, men jag är kanske den enda... PS Den är lite redigerad... Jag har inte lagt till saker, snarar tagit bort saker så att den inte skulle bli så lång... Också, ursäkta min brors ordförråd - han borde läsa mer!



Emma säger:
TJAh gangstah

Emma säger:
det var anton


Hanna säger:

joo, jag förstod det, wierd-o


Hanna säger:

hur är det?


Emma säger:

jorå


Emma säger:

fjårtizZzZ?


Hanna säger:

du? Jo, jag har misstänkt det, du har alltid varit lite av en mascarapetare


Emma säger:

aww :]


Emma säger:

(L9


Hanna säger:

haha

Hanna säger:
ska inte du äta glass?


Emma säger:

jag gör de, kan inte du göra två saker samtidigt?


Hanna säger:

jo, men du är ju en kille så jag förväntade mig inte det


Emma säger:

vet jag e cool

Hanna säger:
du är tjejig snarare


Emma säger:

jag har tjejer ^snarare


Hanna säger:

för att du är tjejig


Emma säger:

nej


Emma säger:

för jag har KUK :}


Hanna säger:

du vet så lite om världen


Emma säger:

nu får du prata me emmmmaaaaaa


Emma säger:
pUSSHEEJSSS <333<3<3<3<33


Number 47 (The number 23 spoof)

Asså det här är kanske den roligaste filmparodin jag någonsin har sett. Har inte sett The number 23, men det här var så sjukt roligt ändå!


Ojoj, vilket kap

Efter att ha varit hos Emma tog jag bussen hem. Väl hemma sa mamma att Kurtan (min undulat) har slut på frön. Hon gav mig sitt Coop Med Mera kort och en sån här bonusgrej på 50 kr. Så jag cyklade till Konsum och tog ett paket Trill fågelfrö och gick till Schampo och Balsam -hyllan. Där var det en sån här kupong: "Ta två Wella Care produkter och får 20 kr rabatt!". Så jag tog schampo och balsam och en sån kupong och gick till kassan. På Konsum på Haga/Sandbacka finns det två kassor och jag valde den där en ung tjej satt (det var lika lång kö) för det kändes bara lite puckat att gå till den där den gamla tanten satt för att de kan väl vara lite mer knepiga, eller nåt. Men whatever, det kändes bara smartast att gå till den yngre tjejen.
Aja. Jag lade min varor på rullbandet och räckte kupongerna till henne och hon gav mig en penna och sa att jag skulle skriva under kupongen för Wella produkterna.
Jag fick lite panik, men kept it cool. Och funderade på att säga något, men det kändes puckat så jag höll tyst. Och fejkade mammas underskrift. Jag hann kasta en snabb blick på mammas underskrift på kupongen med 50 kr och försökte efterlikna den. Det blev väldigt darrigt och fult och uppenbart att det inte var min underskrift... Så jag tänkte att nu var det kört. Tjejen granskade underskriften med rynkad panna men sade inget om den. Hon bad mig om Med Mera kortet och jag räckte det till henne, lättad och förvånad att jag kom undan.
Gissa hur mycket jag behövde betala?
14,50 kr.
Värsta kapet.


Här är en bild på Kurtan:


Paris Hilton - I LOVE

Jag ääääälskar Paris Hilton. Hon är så j*vla cool!!

Här är en parodi av hennes FABOLUS låt The Stars Are Blind, den här är bättre tkr jag!! FAKTISKT!


Här äger hon ut den där presidentwannaben, vad-han-nu-hette, hihi!

JAG ÄLSKAR PARIS!! HON ÄR VÄRSTA FÖREBILDEN FÖR ALLA!

Svar på vad som är i satan

Emma frågade för typ en evighet sen vad som är i satan. Här kommer svaret.

Okej, jag tror att vi alla här talar om den kristna satan. Den där röda, lilla småfeta gubben.

Alttså, han är självklart fylld av vitlökssalami. DUH!

Och små flickor som denna:



Det här är vad han äter till Lunch på onsdagar:



Tack för frågan!

High School Musical OMG

Hej det är som är Ulrika!
Hemmasara har varit jäätte snälla som låter mig blogga på deras blogg för mamma låter mmig inte skapa en egen. Jag har faktiskt lyckats övertala tjejerna om att skapa en Veckans Outfit kategori. Men jag har ingen kamera så dom får ha det!

Omg, så spännande med mitt första inlägg!

Jag är HELT besatt av HSM! Och jag har suttit på IMDB och youtube och allt möjligt och läst ALLT om HSM. Det ska komma en tredje film i höst och sen en FJÄRDE i nästa år! O.M.G.!

Har läst att Zac Efrons pappa ska spelas av Arnold Schwarzenegger. (Den som spelade pappan fick en släng av lunginflammtion och kunde inte gå och speciellt inte dansa eller sjunga.) Åh, herregud. HUR ska vi överleva? Tänk om Zac också smittas!!

 Omg, så heta!

/Älskar HSM

Välkommen!

Hanna och jag vill passa på att välkomna Ulrika. Vår nya kompis som vi hittade på Tradera.se då vi försökte finna ett billigt bordset med fyra stolar.

Vi började chatta ivrigt på MSN och blev genast goda vänner. Nu ska även Ulrika få sitt eget hörn av denna blogg. Även om det kan vara ett litet hörn.

Well, well. Vi hälsar henne hjärtligt välkommen!


För att ni ska få lära känna Ulrika kommer här en liten intervju som vi gjorde med henne på MSN igår:


Ulrika säger:
Hej


Hemma säger:
Hej


Ulrika säger:
Vad gör ni?

Hemma säger:
Spelar Tetris :)

Ulrika säger:
Hahaha

Ulrika säger:
Ok

Hemma säger:
Får vi göra en intervju med dig tll våran blogg`?

Ulrika säger:
Hahhaha, viisst

Hemma säger:
Okej. Fullständigt namn?

Du har precis skickat en vibb

Du har precis skickat en vibb

Du får inte skicka vibbar så ofta

Ulrika säger:
Ulrika Maria Andersson, sorry, var på dass

Hemma säger:
Det är ok. Det är bara våran värdefulla tid som du har slösat

Ulrika säger:
ROFL

Hemma säger:
Hur gammal är du?

Ulrika säger:
14

Hemma säger:
HAHAHAHAHHA

Ulrika säger:
?

Hemma säger:
VADÅ? HAHAHA GÅR DU PÅ HÖGSTADIET ELLER! HAHAA

Ulrika säger:
Ni gik ju där nyss!

Hemma säger:
Det är konfidentiellt.
Vad gör du på fritiden?

Ulrika säger:
Festar. Sitter på Facebook. Rider och dansar och spela blockflöjt.

Hemma säger:
Okej, vad lyssnar du på för musik då?

Ulrika säger:
Tokio Hotel! EMD!!! <3 <3

Hemma säger:
Oj, herregud.... Men aja, vad skulle du först blogga om på Hemmasara.blogg.se?

Ulrika säger:
Hm... Typ om HSM

Hemma säger:
qué?

Ulrika säger:
High school musival, duh

Ulrika säger:
musical*

Hemma säger:
SUUUCK. Vad är din status på skolan?

Ulrika säger:
En vad?

Hemma säger:
Ooooorkar inge mer! Blogga bara! Vi hörs!


Utökning av idén

Okej. Vi satt på Balder och åt lunch idag och pratade om det här. 
Emma och jag ska alltså ta bussen till skolan på stilbytardagen och Emma ska sitta och smygfilma mig. Jag ska ha en fotboll/basketboll under tröjan och jag har tänkt låna mammas skinnjacka och kanske Emmelis T-shirt med "bebis" tryck på om jag får. Det blir asnice. Och då ska jag sitta där i bussen och ha mina skolböcker i en systembolagskasse och prata i mobil. Jag ska sitta och prata med en kompis om "festen" och vilken bitch barnmorskan är som försöker få mig att sluta dricka och röka. Om det är någon som tittar på mig konstigt så ska jag utbrista "vad glor du på?! Va? Är det du eller jag som ska klämma ut det här eller? Nä just det!".
Det enda problemet är hur jag ska kunna hålla minen. Jag skrattar ju typ åt allt.
                                                                                                                                              
                

Jaja, vi får väl se. Det är ju inte än i alla fall.

Stilbytardagen

Fick en snilleblixt och kom på det mest klockrena till stilbytardagen som kommer att komma så småningom... Jag ska vara gravid! En gravid, rökande tonåring! Yeah! Fast jag röker inte... Men jag behöver ju inte dra halsbloss, haha. Eller jag vet inte. Vi får väl se hur det blir med rökningen. Eller hela idéen i och för sig, eftersom att jag inte vet hur man ska göra en trovärdig mage. Kuddar blir förstora och konstiga med kanter och mysko form. Hur gör man en bra fejk preggo mage?

Gratis träning!

Nästa vecka och nästnästa vecka är det gratis träning på Träna på Teg!

Alltså. Vecka 37-38 är det gratis på gruppträning och gym där. Mellan 8/9 - 21/9.

Ta med er alla era vänner och alla ni känner!

C ya there!

Hahaha

Hahaha


(Kommentarerna på inlägget innan det här)

Vilken ska bort?

En katt
En fisk
En hund
En hatt

Vilken ska bort?

Jag ska det.

- av Hanna, precis nu.

Mysko hudton my ass

Vafasen sara, det var ju bara grunden! (Kommenterar hennes kommentar på mitt senaste inlägg.) Just nu ser hon lite latino ut. Har jobbat mest med brösten för de såg helt störda där ett tag (de märkligaste saker kan ske då man adderar lite färg).

Jag tänke dela med mig av mejlet Flankis skickade.

"Det du kan och vet bättre än jag är ju hur man klarar skolan och
högstadiet. Hur är det att få betyg? Vad ska man tänka på om man vill
klara högre än G? 7:orna har svårt att skilja på kvalitet och kvantitet
hos ett arbete, ett tal eller ett prov.

Man kan ju föreläsa eller berätta om det i form av en historia.

Verkar det trist? Jag tror att såna här saker fastnar bättre om det kommer
från någon som verkligen upplevt det. Och tyvärr måste man ju ljuga lite
grann någon gång... Lärarjobbet är lite grann som att vara försäljare.

Ett annat alternativ är att leka med dom! Du kanske kan några bra
lära-känna-lekar? Kanske från konfirmationen? Nä, just det. Du torde inte
ha konfirmerat dig..."

Så vad sägs tjejor? Jag är i alla fall fett på att stå och snacka inför en grupp av småttingar som tror att de är värsta stora.

Buss!

Artsy fartsy

Jaja... Du bloggar fint Sara.
Lite typiskt mig att glömma att ens be om underskrift hemma... Hehe!
Men jag har faktiskt sort of haft fullt upp! Praktiskt taget skissade jag och klippte och klistrade hela söndagen. Nu har jag börjat måla. Men känner mig kritisk till vad hon gör med sin högra hand eftersom det inte blev relevant längre. Förut var det det (kanske) men inte längre... Funderar på att klämma in en bomullstuss i näven på henne, men hon håller det lite fel, så det blir mysko. Åsså är den högra sidan alldeles för rak (jag var lat och drog en rak linje) för att vara vuxet kvinnlig. Men aja. Det är för sent för att sudda nu, för jag har börjat måla! Ha!
Det var meningen att jag skulle måla ganska opakt och använda artificiellt ljus... Men nu blir det transparent (än så länge i alla fall) och ljuset faller alldeles för mjukt... Jag är ärligt talat inte ens helt hundra på var ljuset ens kommer ifrån... Hm... Aja... Nu ska jag fortsätta! Sen ska jag ner och äta någonting (jag är inte hungrig efter lunchen på Taj Mahal, men det känns som att jag borde äta för sakens skull). Och därefter har jag musikteori på Midgårdsskolan klockan fem. Sen ska jag fortsätta måla. Japp, det var planen.

Buss!

(P.S. Känner mig lite taskig och tråkig när jag berättar om vad jag målar utan att bifoga en bild. Ha ha... Men jag orkar inte och skäms lite över att det är så ofärdig... Eller vafasen.... Nu tar jag fan en bild och lägger upp. jävla skitsnack.)



Fyfan. Tavlor ser precis lika störda ut som människor gör på kort. Det blir alltid mysko med proprtioner och blabla.

DATOOOOOOOOOR!

Yey, vi har fått våra datorer nu. Eller rättare sagt jag har fått min dator. Hanna glömde papperet så hon fick ingen. Just nu sitter vi och datanördar i A:s klassrum. Nice, eller hur?

RSS 2.0