Min nya dator...



Nä, det är som ni kanske redan gissat inte min dator. Det är min kusins dator. Han har shoppat lös i helgen.

Min kusins inköpslista för helgen:
1. en iPhone
2. en MacBook (Aluminium, som ni kan se)

Hela min släkt har retat mig hela helgen: "Emma, vet du vad Johnny har med sig?", "Emma, vet du vad Johnny köpte idag?".

Men som tur var fick jag surfa och testa Mac:en lite. Asså, ni ska veta vad effektiv den där "petplattan" är. Beroende på hur många fingrar man använder och hur utför den olika saker. Genialt.

Hanna, jag gjorde två av ålderstesten, på den ena blev jag 17 och på den andra 40. Hehe.

Okej, kanske inte 35, men något så när...

You Act Like You Are 26 Years Old
You are a twenty-something at heart. You feel like an adult, and you're optimistic about life.
You feel excited about what's to come... love, work, and new experiences.

You're still figuring out your place in the world and how you want your life to shape up.
The world is full of possibilities, and you can't wait to explore many of them.
What Age Do You Act?


What's your inner age?
24 years old Welcome to adulthood! You’ve moved on from childhood and the awkward teen years, and you’re probably enjoying life and making the most of it. You’re still prone to the odd moment of immaturity, but for the most part you behave in an adult manner.
Fun quizzes, surveys & blog quizzes by Quibblo


You Scored as wise elder

You are a kind, gentle soul. You are very caring and thoughtful of others. You are way beyond your years of experience. (sorry if i sound like a fourtune cookie)

wise elder
 
100%
mature adult
 
50%
mindless teen
 
38%
energetic child
 
38%
baby brat
 
13%

1100365458_oli27.jpg
your age is 25 and up! you are an extremely wise person who people come to if they need help or a person that they can confied in. you look up to the future and don't look back down. you arn't affraid to reach your goals and have complete confidence in your choices.




You are 80

You are old, you have been on many adventures and have many stories that fascinate younger people.
Unfortunately, you are bad at physical things and some people think you are stupid, but remember that the oldest are the wisest.



Okej, nu räcker det med quizzes. Jag tog förresten en till på ett random ställe med kopierade det inte och där blev jag också asgammal. Jag fattar inte. Varför antingen hyperåldring eller någonstans i medeltjugoårsåldern?? Wierd.

Förresten avskyr jag anime.

Dubbla meningar

Ack, nostalgi...


Family Guy quote, Stewie Griffin:

By the way, you call those cheap implants boobs? Those aren't boobs. They're lies!


Hm...

Imorse gick jag in till mammas och Uffes sovrum och satte mig på deras säng och pratade med mamma. Efter en stund sade Uffe:
- När jag var tonåring var det enda jag ville att gå ut gymnasiet, flytta hemifrån och aldrig behöva se mina föräldrar igen. Så är det än idag. Och hela min umgängeskrets delar den uppfattningen.
- Aha...?
- Vad är det med dagens generation? Ingen vill frigöra sig!

Så vi fortsatte att prata om det där och jag kom fram till att det är ju många människor i min ålder idag som har separerade föräldrar och då menar jag de som flyttar varje vecka emellan föräldrarna (sorry Samma, ni räknas inte i denna kategori ;P). Då slipper man se dem varje dag och man har någon annanstans att ta sig så det är inget krav att bo hos mamma eller pappa. Det är bara att byta liksom.
Så framtidens vuxna kommer antagligen inte att känna samma... avsky(?) till sina föräldrar som Uffes generation gör.

Ja, det är min tes.


MEN VAD I HELVETE VILKET FUCKED UP LAND

Dr Phil säger: "Och nästa fråga... Ska tonåringar få mammaledigt?"

jag ba; WHAT THE HELL!

De ba: "Det diskuteras om 4 veckors ledighet"

Asså, alla (väldigt få) vettiga människor i detta program (och antagligen USA också för den delen) säger de hela tiden "I respect your opinion" eller något annat ursäktande på något sätt.

Nä fy fan.

Och den där jävla kärringen säger nu att tonåringsmammor kan fara tillbaka till skolan på en gång efter att ha fött barnet och att tonåringar är starka och friska ng att klara av det. Hon säger också att om de får läxor hemskickade varje vecka kommer de inte att göra dem, för att de BEHÖVER en lärare eller annan som har koll på dem och om de stannar hemma kommer de inte att gå tillbaka till skolan... Åh gud. Nu säger läkaren att man faktiskt behöver 4-6 veckor återhämtning efter att ha fött barn och då säger den jävla kärringen (i brist på hållbara argument): "They should'nt have become pregnant in the first place" och publiken APPLÅDERAR. JAG BLIR SÅ CHOCKAT ARG!!

Nu säger Uffe att det är ett underhållningsprogram och att det de säger inte är absolut sanning. Men det värsta är ju ändå att folk går ju på det. Om man blir matad med en massa skit hela tiden sväljer man för fan skiten.

Jävla USA.
No offense but... I hate you.


USA MY ASS

Ser på Dr Phil och det handlar om OSKULDEN. Och ja... Det är en vettig människa i programmet, vilket är en mamma till en fjortonåring som är sexuellt aktiv (asså, vad tusan är det för en benämning?) och fjortonåringen (men det kan man inte säga, för det är ju hennes mammas åsikter i grund och botten antar jag). En doktor säger att en tonårshjärna är dummare än en tioårings och KAN INTE fatta sådana beslut som att ha sex. Och Dr Phil är lika konservativ som en pastor där som ba NEJ DE ÄR FÖR UNGA. Och jag blir så ARG på Dr Phil, för han tar verkligen en sida i en DEBATT, och en debattledare ska inte börja tracka på en sida i en debatt, för då blir det ju ingen riktig debatt, eller hur!! Jag blir så sur och han sade ba: "Your brain isn't fully developed and you can't make decisions about pregnancy and HIV..." Publiken aplåderade förstås och mamman ba: "What? Why not?" Och jag blir så sur. Och de blir så offended, och det fattar jag. Det är så sjukt och sen kommer det upp ett klipp om en snubbe som föreläser om avhållsamhet.

Jag vill spy på de där jävla diskriminerande amerikanerna (och speciellt Dr Phil (varför skulle han ha så jävla rätt i det här ämnet? Han är ju fan en idiot och folk är ännu mer idioter som tror att han är värsta helgonet)).

Sex är fan var och ens ensak. Utomstående människor ska inte komma in och ba NEJ DU ÄR FÖR LITEN OCH KORKAD och påstå att sex är något evil medan de själva är sådana jävla hycklare och köper prostituerade för frugan vill inte ställa upp på analsex.
Visst, självklart. Det är bättre att inte ha sex. Men man ska inte döma andra. Tonåringar kan vara mogna och även som tonåring kan man ha ett underbart förhållande och blablabla, kanske vara riktigt kåt, men det är väl för helvete bättre med vanligt sex än öronsex eller vad tusan de där kristna tonåringsamerikanerna sysslar med för att fortfarande vara pryda och fina.

FUCK YOU

Jag blir så jävla förbannad!

Och nej. Jag tänker inte byta kanal.

Din senaste film har just blivit den fjärde mest sedda filmen i världen som haft premiär en novemberhelg och det här är vad det du svarar med?


Bra pr-trick inför New Moon, Kristen!
Jag tror verkligen att alla kristna galningar ändrar sig och låter sina barn (läs döttrar) se de här filmerna.

Torture.

Asså nej. Nej. Vad händer med världen?

Nu förpestar inte bara MANGA mitt kära deviantart, utan också porträtt på Robert Pattinson!

Jag dör. Här kan man alltså inte browsa genom "most popular 8h" utan att mötas av Twilight manin. Visst, Twiligt mani är väl okej, men inte Robert Pattionson. Han ser ju ut som en häst som kört in med fejjan i ett betongblock. Och ja, det är okej att han ser ut så (ful), men det skrämmer mig ändå att små trettonåriga tjejer ändå tycker att han är het.

Och värst av allt är ju att han förpestar deviantart. Vadå? Vad är nästa grej för att allting ska bli sämre?

Robert Pattinson manga??

Och när de ändå håller på kan de väl passa på att he in Harry Potter i Gossip Girl.

Fy fan.

Tänk er Harry SMS:a GG och springa runt i höga klackar och snacka skit.

Feber igen

Jag började bli sämre igårkväll och idag mår jag nästan lika dåligt som jag gjorde i tisdags eller vafan det nu var för dag. Jag var ändå på väg att gå till skolan. :P Typ typiskt mig antar jag.

När mamma och jag stod i hallen sade hon:
- Men Hanna, ska du verkligen åka till skolan idag?
- Ja, det ska jag.
- Men jag ser ju hur du kämpar.
- Äsch.
Hon suckade och sträckte fram handen och kände på min panna.
- Men Hanna! Du är ju varm! Nä, nu stannar du hemma!
- Men jag sade till Emma att jag skulle komma...
- Du sade till Emma...? Är det därför du ska fara?
- Men jag kanske vill fara till skolan... Lära mig saker och så...
- Gå och lägg dig, du är ju inte frisk.

Förresten såg jag på Amélie från Montmartre igår. Den var AWESOME!

Jag hoppas att jag repar mig tills imorgon så jag är kry till SSU mojjen.

Adios!

Haha, btw, såg här på kategorierna... Samma Sanna Sara. HAHA, pun discovery!

Hugh Laurie översätter till franska på Emmy Awards 2006 och pratar telefon med en britisk accent som en amerikan hade gjort den


Asså, man kan ju inte låta bli att älska denne brit!

Här nedan är ett klipp från House, då Hugh Laurie som ju egentligen är brit (se ovan) och spelar House (som är amerikan) gör en britisk accent som amerikanen House skulle ha gjort den. Det kanske blev rörigt, men det är genialt!

Epic fail. Eller nä, skojade bara.

Nu ska jag berätta en saga!

Över helgen ska Sara och jag fara iväg till Medlefors i typ Skellefteå (?) med SSU och det ska bli awesomeligt roligt. Och jag fick nyss permission av mor min att fara! :D Yeey! Så då hoppas jag på att friskna till ordentligt tills dess. Just nu mår jag på ett störande limboaktigt sätt. Jag är inte riktigt frisk, men inte riktigt sjuk heller. När jag sitter ner för länge blir jag rastlös, men om jag inte sitter ner börjar rummet snurra lite eller jag blir illamående eller whatever och måste sätta mig ner, så jag vet varken ut eller in. Men livet är nice ändå!

Har faktiskt suttit och skrivit NK i nästan en timme. Det var som att dö eller nåt. Blev sjukt rastlös och ba BAH och ville typ gräva ner uppgiften, men det går ju inte. Orkar inte satsa mer än G, klarar inte av det. Nu har jag skrivit lite grann och hoppas på att det uppfyller G-kriterierna och kanske till och med lite till. Jag kan inte låta bli att beskriva det lite för utförligt än G, är inte van att satsa G. Aja, whatever.

Jag har också spelat lite sims idag och en snubbe råkade dö. Han hade inget att göra så då fick han titta på stjärnorna och då föll det ner en satellit på honom. Oh well, liksom.
Jag finner det väldigt trevligt att Emma har installerat Sims också.



Aja. Nu hoppas jag på middag, har fått tillbaka matlusten nästan till fullo sort of.

Dog shite, bringing me down


Oväntat liksom

Klicka mig

HEJSAN JAG ÄR SJUK

Japp, that's so true. Och plus det så har jag värsta Twilight craving nu!! Jag vill se filmen igen!! Vad mysigt det skulle vara! Fast jag har ju den inte på datorn... DEPRIMERANDE.

bah

Stockholmsresan del 3 (söndag och måndag)

Dagen då vi skulle åka hem for vi till ett shopping mall i typ Kista eller någonstans.Vi köpte godis och kollade lite i affärer. Det var fett med nice.

Emma: Awesome bild asså.

Sen målade vi den dära skylten. Fast vi måste göra en ny, för en blev ful som stryk. Idén var bra, men vårt tålamod bristfälligt, tror jag.


När vi for iväg till flygplatsen hade mamma ringt förut och ba "Det blir en storm! Jag har pratat med Emmas mamma och ringt till luftfartsverket!". Hon hade ganska rätt, fast luftfartsverket trodde att det skulle gå bra att flyga ändå, men tydligen inte. Det blev asmkt förseningar och till slut blev flyget vi skulle åka med inställt och det var lite kaotiskt och vi stod och köade i hundra år, men sen tog vi ändå tåg (de fixade det åt oss). Fast vi var värsta sega på att bestämma oss för tåg så Sara fick springa igenom säkerhetskontrollen för att hinna ikapp tågsnubben som hade biljetterna. Det löste sig.

Vi gick på 7-eleven och Emma och Sara köpte varsin Ramlösa och jag minns inte om de köpte nåt mer. Jag gillar inte kolsyrat vatten och köpte ett paket juice istället. När jag betalade sade killen i kassan sen:
"Kommer du från Norrland?"
Jag var värsta asdeppig och less och hade typ innan snackat om att vi skulle skära av oss handlederna istället så att vi kunde få sova i lugn och ro på ett sjukhus. Så jag nickade bara långsamt. Han nickade på samma sätt som jag och jag kände efter en liten stund att jag behövde bryta tystnaden så jag sade:
"Jaa... Så nu blir det bara att ta tåg..."
Jag log typ svagt. Han sade:
"Varför kommer alla snygga brudar från Norrland?"
Jag var lite trött och min hjärna tolkade det som en seriös fråga med ett seriöst svar på. Så jag sade:
"För att..." Jag kom på att det inte fanns ett svar på det. Alla är inte snygga i Norrland. "Äh, jag vet inte!"
Sen gick jag.


Här sitter vi på tåget till Uppsala från Arlanda. Vi skulle ta ett tåg från Umeå därifrån. Vi var trötta där efter en massa tjafsande med våra föräldrar och människor som ville hem och inställda flyg. Stormen skulle strikea vid tio-tiden i sthlm och hur många flyg som helst var inställda. Lulebor och umebor och göteborgare trängdes där i kön och det tog på krafterna. Förresten satt Loulou från Idol och SMS:ade där bredvid i några timmar när vi var på Arlanda vid servicedisken. Emma: Man undrade ju vem hon sms:ade med. Sina hönor, eller?


Här står vi och ser retarded ut i Uppsala. Vi väntar på tåget till Umeå. Svinkallt!


Här står vi inklämda i tågvagnens dusch, för vi råkade gå förbi vår kupé. När vi väntade på tåget som skulle ta oss till Uppsala från Arlanda hade jag börjat gråta (det bara väntade på att hända) och då hade tåggumman (Emma: LOL, det råkade ju bara vara hon som fått alla SAS-gängets biljetter) gett oss tågbiljetter med platser bredvid varandra. Annars hade vi nog hamnat i liggvagn, men vi fick sovvagn och var helt ensamma i kupén! Med handfat och allt!

Jag sitter och käkar min frusna nästan upptinade vegetariska mat (sojakorvar och ostdelikatesser (vilket är ost och tomat med nån slags panering runt).


Det här är på morgonen tror jag. Vi var väl i typ Vännäs eller nåt sånt då detta vackra fotografi togs. ;) Det var en fett med värd resa. Även fast Finland och Tallinn var stängda... Och det närmaste hotellet var i Västerås och vi fick ta ett tåg hem istället. Det var ett RIKTIGT ÄVENTYR som man skulle ha sagt i Astrid Lindgrens värld!

/Hanna

Stockholmsresan del 2 (lördag)

Familjens katt Misse klättrade in genom fönstret och pressade upp dörren och kom in i vårat rum (egentligen Jockes rum som vi lånade) flera gånger på morgonen. Jag är ju en morgonpigg människa, så jag vaknade av dels Misses jamande och Saras muttrande då hon slängde ut honom ur rummet, men mest pga att det hade snöat en massa på natten, så marken var täckt av en massa fluffig pudersnö, vilket betyder förstås att ungarna skulle ut. Det var ganska roligt att lyssna på vad pojkarna snackade om.
Tobias tog på sig en för liten mössa och sade att det var en stenmössa (vad det nu är). Och sen sade typ Simon eller Tobias: "Det är tre killar och tre tjejer i huset. Och tjejerna är också barn.... Fast de är större... Eller tjejerna är inte barn förresten, eller det är bara Sara som är ett barn." HAHA, okej, det var inte riktigt så han sade, men sort of.

Sen käkade vi frulle och tog en promenad.


Emma: Oj vad coola och världsvana i ser ut. ;P

Tobias följde med oss och vi gick till en lekpark där vi allihopa klättrade i en klätterställning och det var snöigt.

Sen såg vi på Pocahontas, vilket är en asbra film. I love.


Och efter det, typ klockan halv tre, började vi fixa till oss inför OMG TWILIGHT som vi skulle se på kvällen. Filmen började på Sergel klockan 9.

Sara och jag tog först på oss linserna. Hon skulle vara Alice, och vi började fixa hennes hår, vilket var en jäkla procedur, men väldigt roligt. Emma och jag lyckades trolla bort hennes långa hår så att det såg ut som att hon var ganska korthårig.
 
Jag flätade det långa håret i en inbakad fläta på hennes bakhuvud som vi sedan satte en tofs på och sedan rullade ihop till en knut och satte fast med klämmor och hårnålar. En massa hårspray behövdes. Vi kammade sedan håret med vatten för att få det att lägga sig ovanpå den inbakade flätan så att den inte skulle synas. Hårspray. Sen tuperade jag håret för att få volym. Plattade till. Hårspray. Sen tog Emma en plattång och formade 60-tals liknande rundningar på hårtopparna. För att få dem att hålla använde vi HÅRSPRAY och hårvax.
Emma: Det låter som det kulle kunnat låta i en tidning om frisyrer. Höstens tre måsten eller nåt.

Såhär blev det:


Sen var det min tur! Emma och Sara ville att jag skulle ha lockigt hår (jag skulle vara Rosalie). Så det blev så. Och det tog en jävla massa tid. Typ två timmar. Emma: Snarare 3 eller mer.


Här ser jag ut som Johan Palm, höhö!

Sen fixade Sara Emmas hår (Emma skulle vara Bella), men Emma blev inte nöjd med den och hedde bort det så hon fick sina naturliga lockar. Det blev också fint.

Vi åt middag.

Sen sminkade vi oss.

Jag vet inte vad Sara gör för min här, men aja! ;D (Btw, vilken jäkla kutrygg jag har!)

Sen anlände vi till biografen!! Vi hade plusstolar. De har extra legroom och man kan fälla tillbaka stolen, som är extra stor och cozy och det finns ett räcke framför som man kan lägga upp fötterna på. Twilight var fullbokad när vi kom dit. Fett med coolt.



OCH FILMEN VAR ASBRA!!! Eller ja... Fett med över förväntan iaf!! Ååh... Det var värsta störande ibland, men mkt var ashärligt och jag satt och hyperventilerade ibland och grep tag i Emma och hon slog till mig några gånger. Emma: Som ni hör var det befogat.

Här är vi hemma igen:

Tack för att du tog den bilden där jag har värsta fula hakan Emma. Emma: Jag tar ju antagligen den som är bäst på mig. Jag kan väl inte hjälpa att du är fåfäng och vill ta typ 10 bilder för att få din haka rätt. ;) Bajs på dig. Vi ser värsta störda ut allihopa. Jag tog ju typ fem bilder, blev inte någon bättre eller? Grr...

Sen sov vi. :) Och drömde ljuva drömmar om Twilight (host).

/Hanna

Stockholmsresan del 1 (fredag)

Vi arrivade typ nästan exakt samtidigt till flygplatsen klockan 18:00 på fredagen. Jag fattade typ inget om hur man skulle göra saker medan Sara ba yeah, jag är erfaren! ;P Jag hade med mig fiolen, var lite orolig att de inte skulle låta mig ta med den som handbagage, men det gick bra och ingen sade något om det.  Emma: Det börjde pipa när jag gick genom metalldetektorn (konstigt nog gjorde det inte det i Stockholm fast jag hade samma skor och jeans), och Hanna och Sara skojade om att jag var radioaktiv. Ja, vad ska man säga.


Sara och jag som försöker göra Blondinbella-miner... Det var ganska många FINA sthlmsmänniskor på flygplatsen med bakåtslick och sånt. :P Och även ett sällskap på fyra fransmän. De verkade resa genom Sverige... JÄTTEKONSTIGT. Vad ska man hit och göra när man är fransk??!? Emma: Speciellt i Umeå.

På flyget satt jag själv för jag vågade inte fråga den danske gubben om han kunde flytta på sig (så att jag kunde sitta med Emma och Sara) och det var en schtekig kille som satt bredvid min plats så what the hell, tänkte jag. Det visade sig att den schtekige killen var asocial så jag orkade inte ens prata med honom. Under flygresan satt jag och läste noter och lyssnade på musik, jag såg säkert lite störd ut.

Emma och Sara, däremot, satt bredvid en otroligt stressad dansk gubbe (som beställde ett glas rödvin) och bredvid nån annan männisch som jag inte kommer ihåg. Plus att det var nån med dålig andedräkt. Och en kille som satt framför dem som hånlog mot Emma och hånglade sedan med sin tjej. Emma: Väldigt konstigt beteende tycker jag.

IAF. Efter ett tags försening och cirklande i luften ovanför Arlanda (de var tvungna att sopa landningsbanan) landade vi (well duh...). Och Saras pappa och minsta brorsor, Simon och Tobias, mötte oss. Vi hämtade bagaget och min väska var mysteriskt öppen (fast med alla grejer i).

Vi gick in i bilen och jag smsade Sara d Ä som skrev att de på bräntis hade tagit ner Emmas och min ASFINA skylt "Dörren-är-låst-rummet". Så vi bestämde att vi skulle hinna måla en ny tillsammans i helgen, så lätt kommer inte bräntismänniskorna undan...

Väl hemma hos Saras pappa gjorde vi väl inte så mycket och sen gick vi och lade oss... Då hade vi högläsning ur Ulf Lundells bok Värmen, som är askonstig med typ en sida som bara är en mening.


Konstig, men beroendeframkallande bok.

/Hanna :)

Twilight igen, vad annars liksom?

Aftonbladet har recenserat Twilight.

Tonårsvampyr det osar sex om





Nu är hajpade Twilight här

Amerikansk romantisk ungdomsthriller av Catherine Hardwicke med bl a Kristen Stewart, Robert Pattinson och Nikki Reed.

Den första boken i Stephenie Meyers ”Twilight”-serie har blivit film. Och även om hajpen är långt ifrån lika stor här som den är i USA, där hysterin kring denna liderliga vampyrsaga för ungdomar nästan har antagit Harry Potter-liknande proportioner, så är premiären efterlängtad och upphaussad även av svenska, och andra nordiska, fans.

”Twilight” börjar med att den vackra men lite eljest (LOL) tonårstjejen Bella flyttar från sin mamma i Arizona till sin pappa i den murriga, regniga lilla staden Forks i Washington. Bella har ställt in sig på en tillvaro i total tristess, men när hon träffar den stilige, likbleke och mystiske unge mannen Edward – som går i hennes skola men inte alls uppför sig som de andra eleverna – förändras allting.

Bella blir fascinerad, på gränsen till besatt, av Edward, men blir inte klok på honom, då han stöter bort henne i ena sekunden och vakar över henne som en skyddande ängel i den andra.

Inte förrän Bella börjar lägga ihop två och två – att Edward är snabb som en kobra, stark som en björn, kall som en fisk och ljusskygg som en fladdermus – går det upp för henne att killen är vampyr.

Och när det väl gör det är hon redan hopplöst förälskad. Inte ens det faktum att Edward pendlar mellan att vilja hångla upp henne och att vilja äta upp henne (OMG, precis vad jag sa ju, när jag läste baksidetexten) får henne att dra öronen åt sig, och de två inleder ett livsfarligt förhållande.

På det stora hela är det mycket som är snyggt i ”Twilight”. Inte minst vampyrerna – som osar av det sex det aldrig snackas om (eftersom detta är en ungdomsfilm (Och för att författaren är mormon.)). Soundtracket är stämningsfullt, miljöerna är vackra och kärlekshistorien är ovanligt köttig för att handla om tonåringar.

(Edward är visserligen född 1901, men har varit 17 år sedan 1918.)

På minussidan är att filmen är lite för lång, och att dialogen på vissa ställen är ungefär lika pinsam som anteckningar ur en tonårings dagbok.

Detta lär dock knappast hindra ”Twilight” från att dra in storkovan – och därmed sätta bollen i rullning för en ny stor, lukrativ filmfranchise (Let's hope not).


 

Jao, det fetstilta inom parantes är mina kommentarer. När jag satt på bussen kom jag ihåg att Bella och Edward erkänner att de är intresserade av varandra i Port Angeles en helg. Och nästa helg älskar de typ varandra. Det är ju gulligt och allt, men trots att jag kinda tror på true love tror jag inte att det är så enkelt. Vad tusan, en vecka är ju ingen vecka!

PEPPA!

Ja, nu sitter jag här och tänker på Fanny, Dena och Anna som ser på Twilight just nu.
Därför tittar jag på Twilight-grejer på Internet.

det här var ganska roligt.

Asså, peppa lördag!!! Wohoo!


OMG, jag ska flyga imorgon! Jag gillar att flyga, men det är störande med att man får lock för öronen. Och jag har nåt psycho på mitt vänstra öra som gör att jag inte får bort locket även om jag fått bort det på det andra örat. Det är mysko. Men anyways, det är fett med coolt att flyga. Fast ändå onaturligt att sitta i en plåtburk högt över havet och bort emot land.

Blö, nu ska jag gå och lägga mig.

HBP


Manodepressiv

Jag känner mig manodepressiv. Okej... Det kanske är lite överdrivet. Men jag har såna humörssvängningar så jag blir helt gal'n!!

Imorse var jag bright and shiny as can be! Och nu känner jag mig kvävd av ångest och tomhet. Lyssnade nyss på The Garden - Mirah och det byttes till Ballad Om Vintern - Veronica Maggio... Visst, Ballad om Vintern passar jävligt bra, men man blir inte deppig av The Garden. Eller hur?

But you don't want me anymore
How can it be?
Look what you've done to me!
Oh, oh


Okej, det kanske inte är så konstigt. Jag fattar inte varför det måste slå tillbaka på mig nu, jag vill gråta blod som hon gör i KYO:s låt Sarah.

Sarah, elle est belle, mais seulment quand elle pleure
Sarah, elle est belle, mais seulment quand elle est nue

Det känns som att jag inte riktigt är här, som att jag är som den där fisen i Lost och det sitter kraftiga krokar in i min kropp och hjärta med kedjor som har tunnats ut till trådar och går av (för folk klipper av dem) men jag vill hänga kvar. Ha något att stå på, något tryggt (även om alla inre organ spetsas) och jag KAN inte dra ut dem. Vad händer då? Vad händer då?

Ge mig en vinterdrog
Ge mig allt du har

Jag vill bara vara bright and shiny. Jag vet, man kan inte vara det hela tiden, men jag orkar inte ha det humörssvängigt. Jag orkar inte känna så här. Kanske borde jag passa på att måla.

Jag vill bara lägga mig ner och smälta bort som den tynande snögubbe jag är.


(Bildtext: Förut. Fortfarande.)

HAHAHAHA!

Såhär går det om man översätter den nyaste HP-trailern till svenska med Googles översättningsfunktion.

Dumbledore: Du är naturligtvis undrar varför jag tog med er här i kväll.
Harry: Nej sir, efter alla dessa år jag bara slags går med det.

Dumbledore: Ta min arm.

Dumbledore: Harry? Jag vill att du ska träffa professor Horace Slughorn.

Slughorn: Det ni ser framför er är en nyfiken liten dryck. Det orsakar en stark förälskelse eller fixering.

Ron: Jag är kär i henne!
Harry: Okej, bra, du är kär i henne. Har du någonsin faktiskt träffat henne?
Ron: Nej, kan du presentera mig?

Speaker: I år ... det förflutna ... har en mörk hemlighet ...

Dumbledore: vad du tittar på är minnen. Detta är den viktigaste minne jag har samlat ...
Slughorn: Nu härifrån på en gång!
Dumbledore: ... det är också en lögn.

Speaker: Och bara han ...
Dumbledore: Du har valt en, Harry.
Speaker: ... kan låsa upp sanningen.

Hermione: Hej! Hon är bara intresserad av dig eftersom hon tror att du valt ett.
Harry: Men jag valt en!
Hermione: [Smack]
Harry: Okej, förlåt, äh, skojar.

Speaker: från Warner Bros Pictures ...
Dumbledore: Utan detta minne, vi låter ödet för vår värld åt slumpen.

Bellatrix: Ja!

Dumbledore: Han får inte misslyckas.

Hermione: Du behöver oss, Harry.

Harry: Fight back, du feg!

Ron: Harry!


Mina favoriter:
Ta min arm!
Utan detta minne, vi låter ödet för vår värld åt slumpen.
Och Harry och Hermiones konversation.

Asså, vad kan man säga?

Bibelfanatikerna i USA tar upp fighten. (Hm, bra fråga förresten, vem skulle egentligen vinna en fight mellan Gud och Edward? Enligt Stephenie Meyer skulle Edward vinna i en fight mot allas vår Harry James Potter*, så hur skulle det gå mot världens skapare?)

Den här är mer psykig och mer kristen (?) än de andra tre välskrivna artiklarna om Twilight jag länkade. Och, ja just det, glöm inte att flickor som ser på TV-program där folk har sex blir gravidare oftare.

Så, alla tjejer, glöm inte - håll dig borta från Gossip Girl, One Tree Hill (som är ett skämt) och andra dylika program - du kan bli gravid.

Och en sak till, min lillebror ANTON ÄGER ALLLAAAA:D Han är de bästa som har hänt mej. Han är så söt,rar och helt enkelt underbar <3 I LÖW HIM (L)

*Harry skulle vinna även om han bara fick använda Expelliarmus.

Anton delade med sig av sina tankar medan jag pratade med Fanny. Ursäkta mig, han är dum i huvudet.

Mittwoch!

Onsdagar är ändå nice. De är liksom korta och härliga. Man kan äta på Cräkarinas och så. Det är asnice. Och jag känner mig lite stolt över mig själv för jag har faktiskt skrivit lite grann på NK:n, vilket det inte blev nåt av förut.
Jag vet, det kanske är ett ovärt inlägg det här, men iaf. HAPPY THOUGHTS. Kognitiv terapi funkar asbra ju! Det ska bli så roligt med konserten!!

Vad tusan?


Varför håller Emmett i en påse med ägg?

Virus

Inte ens två dagar efter att vi omformaterat datorn har den jävla ungen laddat hem ett virus. Så, nu dyker det upp en ruta som som säger "applehebi applehebi applehebi applehebis!!!!!" var femte minut ungefär. Jag tänker inte stå ut med det.



Fanimej, tacka vet jag Linux och Mac.
Asså, dra mig baklänges. Datorn ska ut ur Antons rum.

Denna händelse till ära har jag skrivit en dikt (som jag funderar på att tonsätta):
Du sitter framför datorn och spelar WoW
dagarna i ända

även fast jag hatar det (och dig)
kan du få göra det tusenfaldt

om du ger fan i att ladda hem virus
jävla idiot
bara för att du är så ruskigt korkad och-laddar-hem-saker-du-inte-borde-ladda-hem-betyder-det-inte-att-det-inte-påverkar-oss-andra
 
säg hasta la vista till vår presario
datajäveln ska ut ur ditt rum

Antal gånger applehebi-rutan har dykt upp under tiden jag skrev detta:
4, still going strong, though
Efter att jag redigerat:
8

Så kan det gå...


Varför?

Varför får Fanny Twilight som reklam på hennes blogg medan vi bara får Lisa Miskovsky. Orättvist.

Linser!

Sara var här idag och vi hedde på oss linserna, det tog ett tag tills vi fattade hur man får in dem. Mamma hann bli ganska otålig...

Det ser ju konstigt ut, förstås, men ändå ganska vampire-ish! :D Sara och jag kom på att det är nog pga att pupillerna inte vidgas som gör att det ser så konstigt artificiellt ut. Mm!



Förresten så har jag blonderat håret! Det blev asbra! Inte alls lika gult längre. Puss på silverschampot och silverblonderingsfärgen!

Vi ska ha linserna i skolan båda två!

Great succes (sp?)!

Moviefone Unscripted med Kristen Stewart, Robert Pattinson och Stepehenie Meyer


Tuvalies dop

Det var jättefint. Hon, min plastsysterdotter, döptes igår och det var ett asfint dop. Inte för att jag har någe dop att jämföra med, har bara ett svagt minne av ett dop från när jag var liten, men det är så svagt så jag minns inte. Iaf. Höll på att börja gråta flera gånger och det var en kille som sjöng ASFINT, den hära Everything I do... I do it for you... Ni vet? Men det kändes lite superoff att börja lipa på ett DOP så jag höll undan det och lyckades med det.

Kände mig ganska utanför på dopet, jag hör ju liksom inte till, det är som en väldigt svag och uppluckrad tråd håller mig bunden till dessa människor, medan deras trådar som knyter samman dem är mycket tjockare och starkare och med större mängd av trådar... Det är jobbigt att behöva se det. Jag gillar inte att känna mig utanför.

Iaf. Dopet var asfint. Tuvis grät inte ens! Hon somnade sen och sov som en sten ett tag, vilket kanske inte var så konstigt, väldigt mycket konstiga intryck för en dag.

Ännu en till HP-trailer. Seriöst vart kommer de ifrån?

Ladda hem den från http://www.mugglenet.com


Min dröm...

New Czechoslovakia, former Swedish republic of Sweden


Who's da woman?



Finally. Oj oj oj, jag har skillz, NOT! Efter snart ett helt år har jag kommit fram till lösningen på problemet.
De andra lägger jag nog upp snart, de med.

BTW,
Läs:
det här
och
det här
och
det här

Klockrent.

Om Bibeln = Kristendomen så är jag out

Ur Våldtäkten i Giva i Benjamin
Domarboken 19:

                     Det skändliga dådet i Gibea.

  1.  På den tiden, då ännu ingen konung fanns i Israel, bodde en
      levitisk man längst uppe i Efraims bergsbygd.  Denne tog till
      bihustru åt sig en kvinna från Bet-Lehem i Juda.
      >Dom. 17,6. 18,1. 21,25.
  2.  Men hans bihustru blev honom otrogen och gick ifrån honom till
      sin faders hus i Bet-Lehem i Juda; där uppehöll hon sig en tid
      av fyra månader.
  3.  Då stod hennes man upp och begav sig åstad efter henne, för att
      tala vänligt med henne och så föra henne tillbaka; och han hade
      med sig sin tjänare och ett par åsnor.  Hon förde honom då in i
      sin faders hus, och när kvinnans fader fick se honom, gick han
      glad emot honom.
  4.  Och hans svärfader, kvinnans fader, höll honom kvar, så att han
      stannade hos honom i tre dagar; de åto och drucko och voro där
      nätterna över.
  5.  När de nu på fjärde dagen stodo upp bittida om morgonen och han
      gjorde sig redo att resa, sade kvinnans fader till sin måg:
      »Vederkvick dig med ett stycke bröd; sedan mån I resa.»
  6.  Då satte de sig ned och åto båda tillsammans och
      drucko.  Därefter sade kvinnans fader till mannen: »Beslut dig
      för att stanna här över natten, och låt ditt hjärta vara glatt.»
  7.  Och när mannen ändå gjorde sig redo att resa, bad hans svärfader
      honom så enträget, att han ännu en gång stannade kvar där över
      natten.
  8.  På femte dagen stod han åter upp bittida om morgonen för att
      resa; då sade kvinnans fader: »Vederkvick dig först, och dröjen
      så till eftermiddagen.»  Därefter åto de båda tillsammans.
  9.  När sedan mannen gjorde sig redo att resa med sin bihustru och
      sin tjänare, sade hans svärfader, kvinnans fader, till honom:
      »Se, det lider mot aftonen; stannen kvar över natten, dagen
      nalkas ju sitt slut; ja, stanna kvar här över natten, och låt
      ditt hjärta vara glatt.  Sedan kunnen I i morgon bittida företaga
      eder färd, så att du får komma hem till din hydda.»
10.  Men mannen ville icke stanna över natten, utan gjorde sig redo
      och reste sin väg, och kom så fram till platsen mitt emot Jebus,
      det är Jerusalem.  Och han hade med sig ett par sadlade åsnor;
      och hans bihustru följde honom.

11.  Då de nu voro vid Jebus och dagen var långt framliden, sade
      tjänaren till sin herre: »Kom, låt oss taga in i denna
      jebuséstad och stanna där över natten.»
12.  Men hans herre svarade honom: »Vi skola icke taga in i en
      främmande stad, där inga israeliter bo; låt oss draga vidare,
      fram till Gibea.»
13.  Och han sade ytterligare till sin tjänare: »Kom, låt oss försöka
      hinna fram till en av orterna här och stanna över natten i Gibea
      eller Rama.»
14.  Så drogo de vidare; och när de voro invid Gibea i Benjamin, gick
      solen ned.
15.  Då togo de in där och kommo för att stanna över natten i
      Gibea.  Och när mannen kom ditin, satte han sig på den öppna
      platsen i staden, men ingen ville taga emot dem i sitt hus över
      natten.
16.  Men då, om aftonen, kom en gammal man från sitt arbete på
      fältet, och denne man var från Efraims bergsbygd och bodde såsom
      främling i Gibea; ty folket där på orten voro benjaminiter.
17.  När denne nu lyfte upp sina ögon, fick han se den vägfarande
      mannen på den öppna platsen i staden.  Då sade den gamle mannen:
      »Vart skall du resa, och varifrån kommer du?»
18.  Han svarade honom: »Vi äro på genomresa från Bet-Lehem i Juda
      till den del av Efraims bergsbygd, som ligger längst uppe;
      därifrån är jag, och jag har gjort en resa till Bet-Lehem i
      Juda.  Nu är jag på väg till HERRENS hus, men ingen vill här taga
      emot mig i sitt hus.
19.  Jag har både halm och foder åt våra åsnor, så ock bröd och vin
      åt mig själv och åt din tjänarinna och åt mannen som åtföljer
      oss, dina tjänare, så att intet fattas oss.»
20.  Då sade den gamle mannen: »Frid vare med dig!  Men låt mig få
      sörja för allt som kan fattas dig.  Härute på den öppna platsen
      må du icke stanna över natten.»
21.  Därefter förde han honom till sitt hus och fodrade åsnorna.  Och
      sedan de hade tvått sina fötter, åto de och drucko.

22.  Under det att de så gjorde sina hjärtan glada, omringades
      plötsligt huset av männen i staden, onda män, som bultade på
      dörren; och de sade till den gamle mannen, som rådde om huset:
      »För hitut den man som har kommit till ditt hus, så att vi få
      känna honom.»
      >1 Mos. 19,4 f. Hos. 9,9. 10,9.
23.  Då gick mannen som rådde om huset ut till dem och sade till dem:
      »Nej, mina bröder, gören icke så illa.  Eftersom nu denne man har
      kommit in i mitt hus, mån I icke göra en sådan galenskap.
24.  Se, jag har en dotter som är jungfru, och han har själv en
      bihustru.  Dem vill jag föra hitut, så kunnen I kränka dem och
      göra med dem vad I finnen för gott.  Men med denne man mån I icke
      göra någon sådan galenskap.
25.  Men männen ville icke höra på honom; då tog mannen sin bihustru
      och förde henne ut till dem.  Och de kände henne och hanterade
      henne skändligt hela natten ända till morgonen; först när
      morgonrodnaden gick upp, läto de henne gå.
26.  Då kom kvinnan mot morgonen och föll ned vid ingången till
      mannens hus, där hennes herre var, och låg så, till dess det
      blev dager.
27.  När nu hennes herre stod upp om morgonen och öppnade dörren till
      huset och gick ut för att fortsätta sin färd, fick han se sin
      bihustru ligga vid ingången till huset med händerna på tröskeln.
28.  Han sade till henne: »Stå upp och låt oss gå.»  Men hon gav intet
      svar.  Då tog han och lade henne på åsnan; sedan gjorde mannen
      sig redo och reste hem till sitt.
29.  Men när han hade kommit hem, fattade han en kniv och tog sin bi-
      hustru och styckade henne, efter benen i hennes kropp, i tolv
      stycken och sände styckena omkring över hela Israels land.
30.  Och var och en som såg detta sade: »Något sådant har icke hänt
      eller blivit sett allt ifrån den dag då Israels barn drogo upp
      ur Egyptens land ända till denna dag.  Övervägen detta, rådslån
      och sägen edert ord.»

I alla fall. Det här var en väldigt gammal version. Men iaf, männen ville LIGGA MED mannen men gubben som bodde där ba "NEJ, något så hemskt får ni inte göra", och sen fortsatte han, "Jag har en orörd dotter och han har en bihustru, de kan ni få göra vad ni vill med". Så han skickade ut bihustrun och männen misshandlade och våldtog henne hela natten ända till gryningen då hon sjönk ihop sen när de lämnat henne. Sen styckade mannen bihustruns kropp i tolv delar med en kniv.

Bibeln är störd.

LOL



Jag höll på att skratta ihjäl mig. Notera bibeln.

MAN KAN BOKA TWILIGHT

Inga biljetter är bokade!!! 225 platser, inga upptagna. Are you ready to booka, Sara?

Oj jag såg ditt inlägg. Jag kan boka.
Lördag. Sergels? Klockan 9?
Men vi måste kanske hämta ut dem imorgon (hur det nu ska gå) om jag bokar idag.

Oj, jag råkade publicera det. Men jag orkar itne skriva om.
Så hela världen får se detta.

LOL

shgih

http://hemmasara.blogg.se


Never Think - Robert Pattinson

Robert Pattinson, känd som Cedric Diggory i Harry Potter och som Edward Cullen i Twilight, har gjort en sång som är med i Twilight Soundtracket. Han sjunger lite otydligt och det är svårt att höra vad han faktiskt sjunger.



Text:

Ah'Shou Neveh thiiih
Wha's i'you haah
Wha's i'ow ho(m)e
So Ah woe

Ynlaaaeeeiii t' ha'e me
Bah stee cah me bab(y)
Oooooooooh lo'e
B's'cah me bah mah na(m)e

Eeeeeeeaaaeeeh sa'yo'so
Saaaa'yo'soo
B'foh yo' too fah go(n)e
B'foh nothii ca'b'dooo(n)e

Ah'taa decii'whe
She'laah oh'aah'eeh
Ahn'go noh fiih eh me
i(n) this'oohl daah(m) woohl
So hol oh(ff)
Sheshou ho oh
S'wo'thi'tha'ah'noh

Nnnnce ah puh ma coe dow
Ah'thsaah'ooohl'wrooh
Sh'stand ou'si(d)e hoooh'mee
Say'n oh please
I'm i(n)loooh
I'm i(n)loooh

Giiiiiii'sa'yo'so
Go'ooooh sa'ya sooooooh
Befoooh 'ts too fah go(n)e
Ah'befooh nothiiiih' ca(n) be do(n)e

C'z'wih'o(w)'me
Yo'goh'ih'aa(w)
So'ho'oh
Wih'o(w)'me
Hoh'd oh
Wht'me yo'goh'ih'a(w)
Whit'o(w)'me yo'goh'ih'a(w)
S'ho'oh
Whitowme you gah ih a(w)
Whitowme you gah'ih a(w)
So hoooooe oooeeoooh



Det han FÖRSÖKER sjunga hittar du bland annat här: http://artists.letssingit.com/robert-pattinson-lyrics-never-think-r6vqgpr

Och... (Japp, det är snack om Gud igen)

Okej....

Gud är ju allsmäktig, det kan väl varenda kristen hålla med om (okej, nu skiter vi i alla kryphål). Så, då tkr jag att alla jäkla hyperkristna kan hålla käften och sluta klaga på att folk syndar och blabla. För om Gud är allsmäktig måste ju allt vara hans vilja? Eller hur?



God doesn't hate fags

Aa, jag tänkte bara

Nu när jag har suttit och läst såna hära knäppiskristna... okej, jag har tänkt på det här tidigare men whatever.

Dessa psykiga kristna är ju emot abort och homosexualitet och sex innan äktenskap och en massa andra grejer. Men om Gud finns, och Gud är allsmäktig, så borde ju ALLT som finns vara Guds vilja. Men de säger ju inte det... Men iaf.

Om Gud är allsmäktig, är allt som finns hans vilja.

Och om Guds vilja skulle  vara såsom bibeln säger... Så måste det betyda att...

Gud bryr sig inte ett jäkla skit.



God Bless You


Gubben i lådan


godhatesfags.com om svenskar hahah

Not to mention the fact that those Asian countries weren't the only ones affected by the tsunami. Do you realize that among the dead and missing are 20,000 Swedes and over 3,000 Americans? Filthy Swedes went to Thailand - world epicenter of child sex traffic - to rape and sodomize little Thai boys and girls. 20,000 dead Swedes is to Sweden's population of 9 million as 650,000 would be to America's 290 million population. We sincerely hope and pray that all 20,000 Swedes are dead, their bodies bloated on the ground or in mass graves or floating at sea feeding sharks and fishes or in the bellies of thousands of crocodiles washed ashore by tsunamis. These filthy, faggot Swedes have a satanic, draconian law criminalizing Gospel preaching, under which they prosecuted, convicted and sentenced Pastor Ake Green to jail - thereby incurring God's irreversible wrath: "He suffered no man to do them wrong; yea, he reproved kings for their sakes; Saying, Touch not mine anointed, and do my prophets no harm." Psa. 105:14,15. America, who is awash in diseased fag feces & semen, and is an apostate land of the sodomite damned. Let us pray that God will send a massive Tsunami to totally devastate the North American continent with 1000-foot walls of water doing 500 mph -- even as islands in southern Asia have recently been laid waste, with but a small remnant surviving. And you wonder if this is the wrath of God?


LOL

Har  ni inte sett MacBook Air reklamen: gör det först!


Men ändå, det roligast är att kommentarerna är fulla med "vad heter sången?", när det står i infot.

Vilken dag, vilken dag!

+ Jag hann med 8:an efter skolan.
- 8:an var seg och jag missade 5:an.

- Efter att jag gått till mammas jobb och pluggat spanska där tog jag bussen som gick en timme senare. På den satt min bror. När vi kom ut ur bussen kunde han inte hålla käften.
+ Jag tejpade över hans mun (och mössa) med någon sorts vit hockey-tejp.


Bildbeviset

- Muntligt spanskaprov. Jag, två tjejer till och en inspelningsapparat=vad som helst kan hända.

+ Det finns inget positivt med muntliga spanskaprov. Och verkligen inte med de muntliga prov som spelas in. Vi spelade in ungefär en kvart, men mer än hälften av det måste varit alldeles tyst eller fyllt med "sí" och "vale". Eller öh, kanske.

Hoppas att ni hade en bättre dag än jag idag,
Emma


ORKAR INTE

JAG ORKAR INTE PLUGGA TYSKA OCH/ELLER HISTORIA. Men jag har iaf pluggat franska idag (har bakat till morgondagens lektion).



Kolla på bilden. Tysk historia. Fick bilden att klaffa fett med mkt.

Visste ni att?

  1. Twilight är på SF:s startsida nu - men man kan fortfarande inte boka biljetter. Way to go, SF! NOT.
  2. om man ska flyga till Nya Zealand från London åker man över Amerikat. Inte över Asien. Men om man ska till Australien åker man typ över Asien och Singapore/Bangkok eller nåt. Slutsats=it makes no sense.
  3. det nästan makes sense om man tänker på att det tar 3 timmar (3 timmar!?!) att flyga mellan Aussieland och Kiwiland.
  4. Slutligen, är det någon som vet skillnaden i flygtid mellan Stockholm-New York och Frankfurt-Orlando. Jag och pappa tror att skillnanden är marginell, men mamma tror att skillnaden är stor. Så om det är någon som vet, tveka inte att kontakta mig på [email protected].

Det var allt för denna söndag, nu ska jag försöka att plugga, men eftersom jag känner mig själv, vet jag att jag inte kommer att göra det... ;) Fast jag måste, jag har ett jäkla prueba oral på spanskan imorgon.


Vi ses!

EDIT: Attans också, jag stavade Nya Zeeland med den engelska stavningen. Det är helt pointless med olika sätt att stava det på när det är så jäkla lika. Så alltså, det ska vara Nya Zeeland. Fast vi säger bara Nya SE-land, medan de engelsktalande säger Nju SEA-land, som i sea alltså, så egentligen är det ju inte så konstigt. Men i alla fall ursäkta mitt ramblande.


okej ja det kanske är lite grey's inspirerat men det är ändå inte om de ändå bakslortar

"I'm fine."
"You're fine. I'm fine. We're fine. Everything's just fine."
"Yeah..."
"Well, you aren't fine. I'm not fine. We're not fine."

People keep talking
But I never say anything
And my heart is hurting


So you're sitting there with nothing to do
You can be sure that it will only get better
I don't worry because I know that everything's going to be all right

There's blood in my mouth

Love me
My robot
Love me
Pumpkin
Fuck you
I hate you

Run away if we have to
Leave the sunshine far behind


Love is blind
I'm a cow

(jag är väldigt trött nu.... om jag får skylla ifrån mig på det... TIHI)

/Hanna

Har ASTRÅKIGT

Så jag letar efter roliga saker på internet. Och ja... Vad ska man säga? Internet is great!



HAHAHA, typ vad jag tänker på sommaren!

fail owned pwned pictures
Vad tänkte hon skriva egentligen?

fail owned pwned pictures


fail owned pwned pictures

fail owned pwned pictures

Gå in på http://hemmasara.blogg.se/ex för att kolla hur det går för Emma med framtidens bloggutseende för oss.

Förresten har linserna anlänt till OK nu. Måste bara betala för dem för att kunna hämta ut dem.

Solen som alltid tycks hitta ett ansikte att lysa på


                                                                               Känns som skelett som dansar. 
                                                                                 Känner hur de benen skallrar
                                                                                 Det är bara ben och muskler
                                                                                  Tänk er hur det skulle vara
                                                                                       att vara tom på tankar


ROLIGT

http://www.nedprod.com/Niall_stuff/intelligence_test.html

Det här är awesomeligt roligt, vi tog detta test på engelskan.

Här är mina resultat:

Linguistic: 86
Logic-Mathematical: 11
Visual-Spatial: 39
Musical: 100
Bodily-Kinesthetic: 68
Interpersonal: 84
Intrapersonal: 73
Naturalist: 50

Så jävla störande

Det är så sjukt störande när folk som her ut saker på youtube gör så att man inte kan emba. Asevil!

Så då måste man länka istället.

http://www.youtube.com/watch?v=5cpSv2mNhhc

Where are we? What the hell is going on?

The dust has only just begun to fall,

Crop circles in the carpet, sinking, feeling.

Spin me round again and rub my eyes.

This can't be happening.

When busy streets a mess with people

would stop to hold their heads heavy.


Hide and seek.

Trains and sewing machines.

All those years they were here first.


Oily marks appear on walls

Where pleasure moments hung before.

The takeover, the sweeping insensitivity of this

still life.


Hide and seek.

Trains and sewing machines. (Oh, you won't catch me around here)

Blood and tears,

They were here first.


Mmm, what you say?

Mm, that you only meant well? Well, of course you did.

Mmm, what you say?

Mm, that it's all for the best? Ah of course it is.

Mmm, what you say?

Mm, that it's just what we need? And you decided this.

Mmm what you say?

What did she say?


Ransom notes keep falling out your mouth.

Mid-sweet talk, newspaper word cut-outs.

Speak no feeling, no I dont believe you.

You don't care a bit. You don't care a bit.


Ransom notes keep falling out your mouth.

Mid-sweet talk, newspaper word cut-outs.

Speak no feeling, no I don't believe you.

You don't care a bit. You don't care a bit.


You don't care a bit.

You don't care a bit.

You don't care a bit.

You don't care a bit.

You don't care a bit.


På den sista tiden så har jag lyssnat på den här låten (Imogen Heap - Hide and Seek) om och om igen och så har jag målat min tavla med liljorna och blodet och handen och så har jag frossat i skorpor och fått dåligt samvete. Mm.. Jag ska förresten göra en till tavla i den stilen, fast det är människor som växer ur blomblad istället för tvärtom liksom. Oh yeah. Sen tänkte jag kanske göra en tredje med någonting som syftar på döden, istället för livet liksom... men jag var så trött när jag tänkte på den idén, så jag vet inte riktigt hur jag tänkte.

Jag älskar att måla med olja, men egentligen är det fett med störande ju! Det torkar ju aldrig, så vitt vill aldrig hålla sig vitt. Det blir bara rosa. Ah! Fan. Bajs. Hatkärlek.

Jaja. Jag känner mig ensam och lämnad. Aa, då vet ni det. Ångest. Bajs. Fast iofs är det asbra, för då målar jag bättre! Chingaling!

Ching-a-Ling

So whatever you must do...
Do it now!

Ching-ching, gettin' paid over here
Ching-ching, gettin' paid over here (this is...)
Thirsty, baby bring it over here (a Missy Exclusive)
Thirsty, baby bring it over here
See my money maker, do my money maker (crazy baby)
See my money maker, do my money maker (serious man)
[Reversed] (Let's go!)

M-I-S-sy, Missy be a freak
Sex so good, I can freak you in my sleep
Ice on my sleeve, I can make a room freeze
Pockets more bigger than a stripper booty cheeks
Dudes don't speak when they look at my physique
French on my feet, cost about fifty
I don't swing from a pole, Missy swing from a tree
I'm Muhammad Ali, 'cause I can sting like a bee
Whatchu know about that, so cute and fat
Let him hit it once, and watch the dude come back
'Cause the back so stacked, it's like sittin' on a jack
Missy be a mack, nigga that's a true fact

Ching-ching, gettin' paid over here
Ching-ching, gettin' paid over here
Thirsty, baby bring it over here
Thirsty, baby bring it over here (whatchu know about that)
See my money maker, do my money maker
See my money maker, do my money maker
[Reversed] (I like this)

Big things pop, little things stop
If you talk a lot, in your mouth you get socked
Miss don't flop, 'cause I'ma get the props (come on)
House on the water, Aston Martin in the lot
Look at my watch, cost a whole lot
So iced out, you can't see it tick-tock
Yeah I'm so hot, and I can't be topped
Artist drop down like Michael Jackson's socks
Got the game locked, make your body rock
If Missy ain't on it, then ya song don't knock
You might get mopped like a floor, so don't walk
You don't need to spit, unless you live what you talk (let's go)

Ching-ching, gettin' paid over here
Ching-ching, gettin' paid over here
Thirsty, baby bring it over here
Thirsty, baby bring it over here (whatchu know about that)
See my money maker, do my money maker
See my money maker, do my money maker (serious man)
[Reversed]

Missy switch it up, do ya damn thing
Just like a chain, groupies wanna hang
Talk that slang, go ahead and let it bang
Make the hair stand like the hair on Don King
Boom, boom, shing, I shine like bling-bling
Call me a queen, mean chicks stay in ya lane
My flow so mean, if you know what I mean
So fresh and clean, you can call me Irish Spring
Whatchu know about that, shit talk like Ex-Lax
If ya game wack, then you ain't sayin' jack
Just like that, ya ass'll get axed
'Cause I got more hits than you can get out of a bat (come on)

Ching-ching, gettin' paid over here
Ching-ching, gettin' paid over here (crazy)
Thirsty, baby bring it over here
Thirsty, baby bring it over here (new Missy baby)
See my money maker, do my money maker
See my money maker, do my money maker
[Reversed]

This is serious man
Soft hook
Whatchu know about that
Whatchu know about that
Whatchu know about that
Now whatchu know about that

Dagens Citat: "Har isbjörnar päls?"
Så jäkla flummiga vi var idag tjejer, fast jag har en känsla av att jag skrattade mest. När lärde jag mig att börja gråta då jag tycker att saker är roliga? Scheisse, Amanda och Julia knäcker nästan mig på att skratta.

Klargörande

Alltså. Jag tror att vi ska reda ut exakt vad som menas med Carmen Electra i den blå whatevern som hon hade på sig. Det är väldigt sexigt. Inte bara VÄLDIGT utan GALET. Eller jag vet inte. Det finns inte ord.

Så tänk er hur otroligt väldigt galet sexiga vi är då.



Japp

Dittan och dattan

1. Jag gapade hela videon. Det finns verkligen folk med skillz. Ja, med ett zäta till och med.




2. I dessa valtider passar det bra med en rolig politiker-parodi. Tina Fey som Sarah Palin är roligast, men klicka bara vidare så hittar ni kanske nån video där hon pratar mer.



Hej svejs!

Hallå! Diskriminering!



Emma har sårat mig djupt. Hon försöker krossa mina drömmer att bli påven.

Här är några anledningar till varför inte just JAG kan bli påve:

1. Jag är kvinna.
2. Jag är inte katolik.
3. Jag är inte gammal och ful.

HALLÅ??! DISKRIMINERING!!

Jag borde väl få kunna bli påve om jag vill...

Ich bin



Jag vill bli en påve för att...

1. Man står över allt och alla (förutom Gud)
2. Man är praktiskt taget Gud (över katolikerna iaf)
3. Man får ha bling bling utan att vara en gangster eller en östermalmstant
4. Man får klä sig i vitt utan att skämmas för ingen säger att vitt gör att man ser tjock ut
5. Ingen säger att man ser tjock ut
6. Man får antagligen äta vad man vill
7. Det spelar ingen roll om man blir tjock

All the things I want to do but I won't

All the things I want to say but I can't
He said "I don't know what you're living for at all"
Tell me it's not as it seems
So close to giving in

It's making my head spin
What to do? What do I do?
Hold me tight but not to tight
She said "I don't know what you did it for at all"

And I'm in knots but you tie me in bows
It's folded in my stomach
And it's to much to hide
Maybe then, maybe this, maybe that

Could this be the day I've waited for?
With your eyes in a daze
Much better
I know there's no such thing

- Hanna

RSS 2.0