Heeeeeeeeeeeeeeeeej


ASKUL!!! Sjukt RANDOM!

Iaf

Jag jobbar ju nu på hemslöjdsföreningen. Det är väldigt chill. Jag är mest av tiden på muséet och idag skar jag mig i tummen, det kom ganska mycket blod. Blä.
Jag jobbar på muséet mellan 10-16 på tisdagar till fredagar. 

Jag glömde min mobil hos Daniel igår så därför lär jag inte svara. :) Ring hem till mig istället (är hos pappa) eller skriv på MSN, ska hämta den sen nån gång i veckan.

Jag SKA försöka hinna skriva mina fanfics, känner mig stressad nu. Sitter och stickar sockar for the moment :P hahaha (jag har blivit inspirerad på jobbet (åååh, älskar att kunna använda såna uttryck))

PUSS

*EDIT: HAR TILLBAKA MIN MOBIL NU!!!

Det regnar.

Idag bestämde Emma sig för att vara lite kreativ till skillnad mot i vanliga fall. Resultatet är denna video som helt gick över styr in editing. Psykigt? Ja. Men det skiter hon i för det var roligt ändå!





Försök inte att förstå den, för det går inte. Jag har själv försökt utan vidare framgång. Jag kan dock konstatera att Movie Maker är okej i Vista - där det faktiskt går att arbeta utan att datorn hänger sig diverse gånger - men fortfarande saknar vissa funktioner jag vill ha. Å andra sidan är Movie Maker tio gånger bättre än uppdateringen Windows Live Movie Maker jag provade idag som är apdålig - man har ingen kontroll alls på till exempel ljudspår. Konstigt, det är mer som ett bildspelsprogram än ett videoredigeringsprogram. Hm, det luktar snyltning... Ciao!

Kurtan är på vift!

Min undulat Kurtan har rymt!!! Hon flög ut i eftermiddags och har flugit emellan olika trädtoppar hela tiden, glatt kvittrande och inte kommit ner när man ropat och lockat henne.... Det är så kallt ute. Jag har för mig att hon sitter nånstans i en björk vid vägen. Men vafan.... Suck. :(


NEW MOON TEASER!!!

THE TWILIGHT SAGA: NEW MOON trailer in HD


Blääääää. Jag vet inte ens vart jag ska börja. Jag orkar inte skriva mycket så det får bli en punktlista:

- What the crap is Laurent doing there?
- Det ser apfult ut att Jasper tar sats innan han springer mot Bella.
- Tagningarna är tråkiga, men de är i alla fall sammanhängande till skillnad mot Twilight.
- Edward har gubbkläder.
- Bellas papercut ser fullständigt random ut.
- Jag tycker att Kristen Stewart oftast agerar bra men genom hela trailern känns hon som en planka.
- Är det ens en trailer??? Det känns snarare som om det är en sneakpeak med uppgift att skrämma alla tjejer eftersom Edward sticker. Jag menar, endast typ tre scener. Kan man inte få lite action i alla fall i slutet av trailern???
- Bad bad CGI. Seriöst Jacobs varg ser ut som en animerad Disney-films karaktär. Men jag gillar tanken, det ser dock tyvärr puckat ut.
- Iiiiiiiiiiiiiiiii! Snacka om att förstöra en film och franchise genom att brådska.


Tjoo
Emma

RSS 2.0