Vem vann i So You Think You Can Dance?

??


Förresten så är Hedda SÖT.

Och imorgon börjar skolan. Ska få låna mammas skinnjacka så att jag kan vara cool den första dagen i skolan ;P lol!

Mejl

Hej!

Hanna och Emma har fixat mailen (för vi glömde vad lösenordet var), men vi vet inte riktigt hur vi gjorde det, men nu är det fixat i alla fall. (Sara du vet vad lösenordet är.)

Ingen har mejlat oss. Vi är djupt besvikna. Vi skulle gärna se att vi får lite mejl.

Känn er inte tvingade (gör det)!

[email protected]


Prinsesstårta med en twist (originellt vi vet)

HEÄJ!

Vi har gjort en tårta. (Twisten är att det är chokladgrädde istället för plain grädde. "Oj vilken twist va?" Man blir helt snurrig.)



Schwajnigt fin. Hej kungen.

Wastar time på uncyclopedia

Created sometime in the Dark Ages by Sir Bedevere of the round table, the logic behind the detection of witches is as follows-

  • Q- What do you do with Witches?

A- BURN THEM!!

  • Q- What else do you burn apart from witches?

A- MORE WITCHES!! ... wood?

  • Q- So, why do witches burn?

A- B..Because they're made of wood?

  • Q- So, how do we tell if she is made of wood?

A- Build a bridge out of her!

  • Q- Ahh, but can you not also build bridges out of stone?

A- Oh yeah, oh yeah, you can..

  • Q- Does wood sink in water?

A- No, no it doesn't! Throw her into the pond!

  • Q- No, what else floats in water?

A- Bread! Apples! Very small rocks! Cider! Gravy! Cherries! Mud! Churches! Lead!

  • King Arthur - A duck.
  • GASP

So, through this logic, if she weighs the same as a duck, she's made of wood, and therefore a witch.


Bodyshop

Igår gick Daniel och jag på stan, jag hade fått ett par timmars rast från hundvaktning. Hade tagit natten med Hedda och hon väckte mig, überpigg och leksugen, typ 5 på morgonen, och sen hade jag torkat kiss och allt det där som hör till tills mamma vaknade, men då skulle hon ändå jobba så jag fick ha hand om henne typ hela dagen ändå.


Hur som helst. Tidigare hade Daniel (hoppas att jag får skriva allt detta för honom) gått in till Bodyshop och sagt att han inte var gay, men att han ville lära sig ta hand om sin hy i ansiktet eller nåt. Så han hade fått prova nå ansiktstvättkit eller så.


Vi gick tillbaka dit och jag gick för att lukta på alla bodybutters. Har velat köpa nån sån jättelänge, men aldrig kommit till skott för 1. är rädd för att det ska klia och 2. att jag ska tröttna på lukten och bli illamående av den istället. Jag fick hjälp av en tjej och fick två små burkar med prover på jordgubb och shea.

Daniel stod vid kassan. När jag var färdig med mitt gick jag fram till honom och ställde mig bredvid honom. Tjejen som hjälpte honom var hon som hade hjälpt honom förut när han var där, hon verkade nöjd med att ha lyckats att sälja och sådär (han kom ju tillbaka!!). Hon var lite översminkad, men söt. Hon började prata om medlemskap, frågade om jag hade medlemskap när Daniel sa att han inte hade det. Hon antog att vi var ihop, och/eller så ställde hon frågor som i förhoppning om att jag skulle vara en syster eller kompis eller en liten rosa elefant.

Hon började prata om medlemskap och att man kan dela på det också och sa att man får erbjudanden när man fyller år eller nåt. Daniel sa senare att han tyckte att hon verkade lite hetsig när hon pratade om sånt som antydde att vi skulle bo tillsammans eller nåt (lol). Jag märkte ju att hon verkade lite, ööhm, sur över att han skulle vara upptagen, så jag gottade mig över den egoboosten att få vara en nagel i hennes öga (och att jag måste ha sett ut att vara över myndig ålder). Jag började plocka lite hår från hans tröja också som för att markera mitt territorium utan att det ser ut som att jag anstränger mig (för då verkar jag ju hotad, vilket får henne att känna att hon är bättre). Och jag lyckades! Haha! Askul. Jag log skitbrett när vi gick ut därifrån. Är fortfarande glad över det där.

Snacka om egoboost när jag fått vara BÄTTRE än en söt bodyshop tjej som också är mycket äldre än mig! :D JAG VANN!! HAHAHA!

Daniel förstörde dock glädjen lite när jag pratade om det här med att säga att han kan gå tillbaka dit och säga "tjejen som var med mig, det är bara en kompis *blinkblink*". Då blir jag ägd. Fail.

Hoppas att han inte gör så.

Hedda håller på att bajsa i mitt rum nu.


AFA vafan?



Läste på blondinbellas blogg att hennes blogg hade blivit hackad av AFA!! HAHAHA! Vad fasen håller AFA på med? Bekämpa fascister.... Och rädda alla små söta djuren... Och FÖRSTÖRA!

Och AFA failade också (som de oftast gör, för det de kan bäst är ju att kasta sten och det kommer man inte så långt med), för Blondinbella är rik och kan kirra biffen:

"Bloggen blev hackad av AFA nu på kvällen. Har svårt att uttrycka min ilska för det bara väller inom mig. Jag har fått flådda minkar på mig av dom, dödshot och ständiga försök till att stänga ner bloggen. Det är fruktanstvärt hur såna som dom får hålla på i Sverige ostraffat. Men jag ger mig aldrig. Nu är bloggen tillbaka, tack vare duktiga tekniker hos Spotlife och att jag betalar 80 000 per år för ett bra back-up-system..."

Die Deutsche Anale Kanale


dodododo BATMAN!!


Jaha, då blev man gullefjun igen

FAN DET BLEV GULT



Det syns inte riktigt på bilden men...

I pull my feathered hair whenever I see floating cloth

För att den här tjejen måste man bara mobba!

Emma och jag satt och kollade på total eclipse of the heart videor och råkade stöta på en video med en liten tjej, RealKatrinaWilliams, som skulle sjunga den och jag tänkte aawww, det här blir nog jättefint. Men... eeh... fyy??? Och sen kollade vi på andra av hennes videor och skrattade ihjäl oss och jag kommenterade lite överdrivet taskigt och tänkte, jamen den här tjejen måste väckas upp ur sin bubbla... så jag sa att hon sög basically.


Vacker sångröst right?

Jag skrev typ att hon sög och hon svarar: Reply, yeah this definetly not my best video. I sounded horrible in this. Have u seen my other ones????

Jag orkar inte svara på det. Och ja det har jag.... Det lät inte bättre.

En kommentar på när hon sjunger Jesus Take The Wheel: OMG seriously if ur going kept singing dont put videos of you signing on youtube
PLZ IM DOING YOU A FAVOR WHEN I SAY STOP SINGING U SUCK!!!!


Och en annan lite mer smooth (men som säger samma sak): well its great that you said you love God.
i agree so do i.
but maybe God's will isnt for you to sing.
maybe its somthing else.
and if it is, then get singing lessons.


Hur som helst har hon gjort ett försök till att förklara sig lite...

Hahahahahaha!

Det är roligt att hon påstår att hon använder sin horribla "fake voice" för att undvika stalkers (??) och av samma skäl berättar att hon inte heter Katrina Williams, vilket jag finner lite komiskt eftersom att hennes youtube namn är RealKatrinaWilliams. Jag får känslan att hennes hjärnkapacitet inte räcker till för att ljuga om det där.

Detta säger Emma om det på msn:

Jag tycker snarare att det känns som att hon vill visa att hon är den riktiga och alla andra är fejk även om hennes namn faktiskt är fejk och det inte finns någon som skulle vilja utge sig för att vara henne eftersom hon sjunger så dåligt.

Såhär kommenterar någon den (hon skriver nåt om att hon inte är ful): Oh, then that changes everything XD you're not ugly... ._. just your "fake" voice made me want to kill myself and scrap my face in the concrete :/ aha :P

Och en annan säger: r u wearing clothes i m a LITTLE concerned

Jag vet att ni skäms över att skratta åt henne, men det är okej, hon kan inte svenska ;)


Dagens Quote: Bring It On

Cheerleaders are dancers who have gone retarded


/H

Hemma!!

Blaiken var fett med nice! Det var sjukt fint!
Men ett tag där märkte jag att allt gick för bra och alldeles för mycket enligt mina planer och min vilja. Till och med min favvoläsk (Sparkling Portello) fanns på macken i Storuman!! Jag uttryckte min oro för Emma, som sade något i stil med: "Men Hanna, ibland går saker dåligt och ibland går det bra. Så är det bara."

Sitting on a cornflake, waiting for the van to come
Corporation Tee-shirts
Stupid bloody Tuesday, man you've been a naughty boy
You've let your face grow long

Jag offrade inget. Har faktiskt aldrig offrat något. Borde ha gjort det, så skulle det kanske ha skapat mer balans, och balans är något naturen söker... Så jag väntade bara på att livet skulle jämna ut sig. Oroade mig.
Hade det fortfarande gött, var i Aspliden med vati och Marita och Daniel. Blev förkyld i Blaiken, men tänkte "ha, ofta det här är allt ödet har att komma med, isåfall är det fånigt."

Yellow matter custard
Dripping from a dead dog's eye
Crabalocker fishwife
Pornographic priestess
Boy, you've been a naughty girl
You let your knickers down

Men förkylningen gick konstigt upp och ner... Jag kände mig ganska frisk och levde livet, men rätt som det var låg jag i jättehög feber och såg i syne och grät och lovade att aldrig tänka utmanande om ödet igen. Nu måste det väl ändå vara över!
Ack så fel jag hade.
Urinvägsinfektion!
Tjosvejs så svider det utav helvete när man kissar också. Det var ganska många år sedan sist och jag minns det inte som så här smärtsamt (kanske det är skillnad emellan barn UVI och kvinno UVI).

Sitting in an English garden waiting for the Sun
If the Sun doesn't come you get a tan
From standing in the English rain

For till akuten i Lycksele idag och det var en hottie till läkare! Han var riktigt hawt, fick anropa "hjärnan till Hanna", "hjärnan till Hanna", "Hanna till hjärnan" några gånger när han kom in genom dörren.

Penicillin is the shit. Det verkar snabbt, känner mig redan piggare.

Livet är på uppgång igen!



I am the Eggman
They are the Eggmen!
I am the Walruss!!!
GOO GOO G'JOOB!!!!


RSS 2.0