Sämst på att blogga :P

Hej allihopa!

Fan vad sämst vi alla tre har blivit på att blogga på sista tiden. Speciellt Emma, lol! ;P Fast hon är i Turkiet nu så då kanske det kommer ett blogginlägg från henne senare!

Jag har tänkt lite på varför i alla fall jag är så kass på att blogga. Vad är det som gör en blogg intressant? Jo, det jag skriver blir ju oftast lika ointressant som... något ointressant, som typ lagboken eller samhällsekonomi... eftersom att jag aldrig ger ett sammanhang av mitt liv och aldrig släpper in läsarna inpå livet, såsom alla kända bloggare gör. Det känns som svårt att vara värsta personlig och så, eftersom att många ögon som man kanske inte vill ska läsa läser, vilket får det att kännas lite ovärt. Basically. ^^

Anyway. Jag har börjat se på animes igen! Men min favvoanime är ändå Midori No Hibi, favvomangan är fortfarande Power!!, men de som jag börjat se och har nu sett är Inuyasha (som jag läst några böcker av), Papa To Kiss in the Dark (incest-yaoi, helt klart sevärd, den är jättekonstig (och då menar jag jätte) och bara två avsnitt, så det tar inte ens en timme av ditt liv), Elfen Lied (fast buhuää, den är typ likadan som Chobits), Daeteita Romantica (eller hur man nu stavar det, det är en annan yaoi, fast jag fattar inget längre, för det handlar om olika par och det förvirrar mig).



Sen har jag spelat på Norrlandsoperan! Inte flöjt då, men fiol. :P Italienare är annorlunda... Men väldigt trevliga och pratiga, på gott och ont (och dåliga på att hålla tider och det blir ofta mkt snack och liten verkstad och det är inte så organiserat bland dem jämfört med här). Det är konsert på lördag.

Nu ska jag se på Elfen Lied och Gravitation.



Känner mig lite random idag.

En tanke

Tänk om de som styr Sverige skulle bli så på att internationalisera (eller med andra ord: amerikanisera) landet att vi tar bort åäö, så att man måste börja uttala alla ord som om åäö aldrig funnits. Knäppt blir knappt, så blir sa etc. Det skulle bli ganska förvirrande och sugit. :)

Två olika låtar

:)


Tycker att den här är mysig och han har en så fin röst. Ska börja läsa arabiska till hösten.




Den här är också fin, men på ett helt annat sätt. ^^

Sexuell frustration

Varför är du så söt?

Det är omöjligt att vara med dig

Och dessutom

Får du mig att skratta så mycket


Varför måste du vara så söt?

Kan inte hålla mig borta

Fastän du är

Icke tillåten förbjuden mark


Så jävla

Frustrerande

Måste radera dig

Från min näthinna


Varför ska det vara så svårt?

Att hålla fingrarna borta

Verkar vara

Helt jävla omöjligt


Varför måste det vara så sjukt svårt?

Bit kudden och krama stolen

Måste säga

Godnatt och adjö


Hihi, skrev den hära lite random nu, för jag var rastlös och hade inte nåt att göra. Vafan liksom. /Hanna

RSS 2.0