MEN VAD I HELVETE VILKET FUCKED UP LAND

Dr Phil säger: "Och nästa fråga... Ska tonåringar få mammaledigt?"

jag ba; WHAT THE HELL!

De ba: "Det diskuteras om 4 veckors ledighet"

Asså, alla (väldigt få) vettiga människor i detta program (och antagligen USA också för den delen) säger de hela tiden "I respect your opinion" eller något annat ursäktande på något sätt.

Nä fy fan.

Och den där jävla kärringen säger nu att tonåringsmammor kan fara tillbaka till skolan på en gång efter att ha fött barnet och att tonåringar är starka och friska ng att klara av det. Hon säger också att om de får läxor hemskickade varje vecka kommer de inte att göra dem, för att de BEHÖVER en lärare eller annan som har koll på dem och om de stannar hemma kommer de inte att gå tillbaka till skolan... Åh gud. Nu säger läkaren att man faktiskt behöver 4-6 veckor återhämtning efter att ha fött barn och då säger den jävla kärringen (i brist på hållbara argument): "They should'nt have become pregnant in the first place" och publiken APPLÅDERAR. JAG BLIR SÅ CHOCKAT ARG!!

Nu säger Uffe att det är ett underhållningsprogram och att det de säger inte är absolut sanning. Men det värsta är ju ändå att folk går ju på det. Om man blir matad med en massa skit hela tiden sväljer man för fan skiten.

Jävla USA.
No offense but... I hate you.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0