Hemma!!

Blaiken var fett med nice! Det var sjukt fint!
Men ett tag där märkte jag att allt gick för bra och alldeles för mycket enligt mina planer och min vilja. Till och med min favvoläsk (Sparkling Portello) fanns på macken i Storuman!! Jag uttryckte min oro för Emma, som sade något i stil med: "Men Hanna, ibland går saker dåligt och ibland går det bra. Så är det bara."

Sitting on a cornflake, waiting for the van to come
Corporation Tee-shirts
Stupid bloody Tuesday, man you've been a naughty boy
You've let your face grow long

Jag offrade inget. Har faktiskt aldrig offrat något. Borde ha gjort det, så skulle det kanske ha skapat mer balans, och balans är något naturen söker... Så jag väntade bara på att livet skulle jämna ut sig. Oroade mig.
Hade det fortfarande gött, var i Aspliden med vati och Marita och Daniel. Blev förkyld i Blaiken, men tänkte "ha, ofta det här är allt ödet har att komma med, isåfall är det fånigt."

Yellow matter custard
Dripping from a dead dog's eye
Crabalocker fishwife
Pornographic priestess
Boy, you've been a naughty girl
You let your knickers down

Men förkylningen gick konstigt upp och ner... Jag kände mig ganska frisk och levde livet, men rätt som det var låg jag i jättehög feber och såg i syne och grät och lovade att aldrig tänka utmanande om ödet igen. Nu måste det väl ändå vara över!
Ack så fel jag hade.
Urinvägsinfektion!
Tjosvejs så svider det utav helvete när man kissar också. Det var ganska många år sedan sist och jag minns det inte som så här smärtsamt (kanske det är skillnad emellan barn UVI och kvinno UVI).

Sitting in an English garden waiting for the Sun
If the Sun doesn't come you get a tan
From standing in the English rain

For till akuten i Lycksele idag och det var en hottie till läkare! Han var riktigt hawt, fick anropa "hjärnan till Hanna", "hjärnan till Hanna", "Hanna till hjärnan" några gånger när han kom in genom dörren.

Penicillin is the shit. Det verkar snabbt, känner mig redan piggare.

Livet är på uppgång igen!



I am the Eggman
They are the Eggmen!
I am the Walruss!!!
GOO GOO G'JOOB!!!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0