Sverigedemokrater...

Jag har skapat en användare på ungdomar.se, vilket är en ganska obehaglig sida har jag märkt. Den kryllar av sverigedemokrater. Det var någon som skrev något helt off topic för att nån började med "rösta på SD" och sen kom några folkpartister som skrev något och sen kom svaret "Men man behöver inte skeppa hit dem i sina jävla bananbåtar. Ut med packet sammanfattar alltihop och inga moskéer på våran mark."
Jag blev lite upprörd (som en del av er kanske fattar att jag blev). Och jag skrev något om EU och humanitet och att ta emot och att det inte är nåt fel på islam och att man inte ska ha så mkt fördomar eller nåt.

En SD-snubbe citerade detta av min text: "Sluta skylla ifrån er på grupper av människor. Om ni bara förstod hur ni låter...
För fan. Humanitet. Vad har hänt med Sverige? Har ni glömt vad som hände under andra världskriget?"


Och han skrev sedan själv:

"Slura vara en trångsynt mediaknullad pk-fitta som tror på allt som står i aftonbladet och inte ser längre än näsan räcker. Jävligt lätt att sitta i sin villa och skriva skit, när du inte vet hur det är och aldrig varit i en förort. Åk till Rosengård och se om du har samma uppfattning då.

Vad som hänt under andra världskriget? Du levde inte din dumma hora och det du vet har du läst i historieböcker, som vem som helst skulle kunna skrivit. Jag är historierevisionist och förintelseförnekare eftersom att det aldrig påträffats ETT ENDA dokument som säger att detta skulle ske.

Så du och Mona Muslim får gärna konvertera till Islam så kan ni sitta i era jävla moskeer som ni så gärna ville ha och onanera för mångfalden. Den dagen(om den kommer) då nationalsocialismen tar makten ska jag själv propsa på att du ska bli landsförvisad."

Som hyllning till våra otäcka svenska medborgare her jag en video här som Emma visade mig idag. Det är Hitler som är lika upprörd som jag över den kassa Breaking Dawn:



Och btw:
Har köpt hårfärg så jag ska bli blondy imorgon hade jag tänkt!

XOXO

Kommentarer
Postat av: Fannie

Hanna goes rosalie!

2008-10-10 @ 23:02:59
URL: http://hjelt.blogg.se/
Postat av: A

Oj, herregud. Jag sitter helt förstummad. Skrev han så till dig?

2008-10-12 @ 21:35:34
Postat av: Hanna

oh yes. Tar en stund att smälta va?

2008-10-12 @ 22:14:05
URL: http://hemmasara.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0