Beskriva en känsla, köket, en vanlig morgon

Rickard Mjölbagge dansar fram till kaffekokaren medan han nynnar på "I will survive" av Gloria Gaynor. Han tar ett skutt mot kylskåpet och vrider på höften så att morgonrocken avslöjar hans knallrosa kalsonger av silke. Uppe på kylskåpet ligger en fluffig boa, som han tar ned den och svingar på sig med en svepande rörelse. Han pressar sina läppar till en perfekt pussmun och kommer på att han inte har satt på kaffet. Han piruetterar tillbaka till kaffekokaren och slår på den.

Telefonen ringer plötsligt och han hoppar till som en liten flicka på ett zoo. Han rusar till hallen och svarar med andan i halsen. Med tindrande ögon talar han med sin arbetsgivare.

Rickard kuttrar med arbetsgivaren och flyttar sin kroppsvikt till ena höften och fingrar med telefonsladden. Ett fniss slipper då och då ut genom hans läppar och hans långa ögonfransar fladdrar i takt med hans snabbt slående hjärta.

Plötsligt hörs ett fräsande ljud från kaffekokaren och Rickard inser att han fyllde på den med varken kaffe eller vatten. Han mumlar en låg ursäkt till sin arbetsgivare och slokar med axlarna.

Han måste rädda sitt kök från att brinna upp.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0