Marsánmuffins
Normalstora formar, 12 st/plåt
INGREDIENSER
100 g smält smör/margarin
2 ägg
2 dl socker
1 ½ tsk vaniljsocker
½ tsk bakpulver
2 dl vetemjöl
FYLLNING
1 pkt marsánkräm
GARNERING
smält smör/margarin och socker
Smält smöret och vispa ägg och socker pösigt.
Blanda ned smöret i äggsockret och tillsätt de torra ingredienserna. Blanda med en slev.
Fyll formarna till två tredjedelar med smet och grädda mitt i ugnen, 200°C, i ca 10 min.
Låt muffinsarna kallna.
Gör ett hål i varje muffin och klicka ned kräm i hålet. Pensla på smör och strö på socker.
Tips!
Jag tyckte att det här receptet var lite för sött, för min smak, medan många andra tyckte de var goda. Jag tycker att man tjänar på att dra ned på sockret, för marsánkrämen är faktiskt också söt.
INGREDIENSER
100 g smält smör/margarin
2 ägg
2 dl socker
1 ½ tsk vaniljsocker
½ tsk bakpulver
2 dl vetemjöl
FYLLNING
1 pkt marsánkräm
GARNERING
smält smör/margarin och socker
Smält smöret och vispa ägg och socker pösigt.
Blanda ned smöret i äggsockret och tillsätt de torra ingredienserna. Blanda med en slev.
Fyll formarna till två tredjedelar med smet och grädda mitt i ugnen, 200°C, i ca 10 min.
Låt muffinsarna kallna.
Gör ett hål i varje muffin och klicka ned kräm i hålet. Pensla på smör och strö på socker.
Tips!
Jag tyckte att det här receptet var lite för sött, för min smak, medan många andra tyckte de var goda. Jag tycker att man tjänar på att dra ned på sockret, för marsánkrämen är faktiskt också söt.
Kommentarer
Postat av: Sara para
JAG ÄLSKAR DE HÄR MUFFISARNA!!! <3<3<3<3<3<3<3
Trackback